ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2023-02-11393

Динамівці провели свою першу гру у сезоні 2023 року із представником ПФЛ України.

Вже на перших хвилинах матчу команди обмінялись гострими моментами. Спочатку Євстратенко запустив прострільну передачу, яка на замиканні повинна була б завершуватись взяттям воріт. А за декілька хвилин у роботі вже був кіпер біло-синіх Таран. З часом схожі моменти повторилися, команди грали у відкритий комбінаційний футбол із помітними швидкостями та небезпечними контр-випадами із обох боків. Наприкінці першого тайму професіонали таки розпечатали наші ворота, перший простріл кіпер відбив, а на добиванні вже був безсилим - м’яч зустрівся із сіткою, ледь не поцілувавши стійку воріт «в притирочку» - 0:1. 

В другому таймі динамівці заробили штрафний. Небезпечним його назвати було б складно, оскільки до воріт було більше 30-ти метрів. Гнилицький пробив сильно і як виявилось результативно - м’яч через «веремію» у карному майданчику  від газону залетів у дальній кут воріт - 1:1. А за декілька хвилин рахунок був подвоєний - поціливши у дальній від воротаря кут, відзначився гравець на перегляді,  ще за декілька хвилин динамівці скористались помилкою у захисті Ниви і збільшили рахунок з гандикапом у два м’ячі . 

До завершення поєдинку залишалось достатньо часу задля того, щоб забити обом командам, проте рахунок залишився незмінним. 

Універ-Динамо перемагає ФК «Нива» Вінниця із рахунком 3:1 у товариському матчі та дякує супернику за гру.