ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2022-08-25354

У пятницю динамівці проведуть благодійний товариський матч на підтримку ЗСУ із професійним футбольним клубом.

На стадіоні ВНАУ «біло-сині» зустрінуться із СК «Чайка» (2 ліга ПФЛ Украіни ). Варто відмітити, що на даний час у складі наших гостей наш легендарний капітан - Ігор Анатолійович Луценко @igor_lutsenko19, який після завершення виступів у ФК «Геліос» Харків, упродовж чотирьох років був граючим тренером у ФК «Універ-Динамо». Спільно з біло-синіми він двічі (2018, 2019 рр..) ставав віце-чемпіоном та двічі (2020, 2021рр) чемпіоном Харківської області. Два рази (2018, 2021) Володарем кубку МВС України. У 2021 Володарем кубку Харківської області. Станом на сьогодні Ігор Анатолійович, уклав професійний контракт  і являється гравцем СК «Чайка» Петропавлівська Борщагівка. 

Не можемо оминути та залишити поза увагою і той факт, що наставники обох команд Сергій Сизихін @s.s.v_ та Денис Хомутов @denyskhomutov79 у минулому професійні футболісти, добре знають один одного, підтримують дружні стосунки  і свого часу не один раз зустрічались на футбольних полях нашої рідної України!

На жаль через військову агресію росії динамівці переживають свої не найкращі часи, склад автора «Золотого дублю» Харківської області 2021 року, зазнав суттєвих кадрових втрат, ключові гравці не змогли продовжити свої виступи... На сьогоднішній день наша команда знову,  як і шість років назад розпочинає свій етап формування та подальшого розвитку. Сподіваємось, що зможемо дати бій професіоналам!!!

Усі кошти зібрані під час матчу будуть направлені на підтримку Збройних Сил України !!! 

На афіші: Іван Омеляненко та Михайло Цебро @mishka_tsebro 

Слава Україні !!!
Слава ЗСУ!!!
Разом до ПЕРЕМОГИ!!!