ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-05-011144

У рубриці "Віч-на-віч" знайомимось ближче із капітаном команди Ігорем Луценко, який погодився на спільну розмову і відкрив нам кілька секретів.


1) У якому настрої команда підходить до старту нового сезону 2019 року?

- До сезону підходимо з хорошим настроєм і серйозними цілями та завданнями.
У нашого клубу амбітне керівництво і всі футболісти знають та розуміють це. У нас було багато часу, щоб добре відпочити і плідно підготуватися до сезону, тому настрій і очікування від майбутнього сезону тільки позитивні!

2) В зимовій першості області клуб прийняв участь двома командами. Можете поінформувати які завдання і цілі були у кожної з них і взагалі які ваші враження від турніру?

- В першу чергу зимова першість Харківської області розглядалася, як етап підготовки команди до сезону. Завдання стояло, звичайно ж і виграти цей турнір, а мета отримати ігрову практику та певне фізичне навантаження за рахунок ігор. Саме тому було заявлено дві наші команди. У другій команді грало багато курсантів нашого університету,які хотіли себе проявити, а так само багато охочих поповнити склад основної команди «Універ-Динамо». В результаті основне завдання ми виконали, а сам турнір виявився дуже корисним, оскільки дав багато інформації (як позитивної так і негативної) по всім гравцям напередодні початку ігрового сезону.

3) Як організовується тренувальний процес команди, чи існують якісь складнощі у процесі підготовки?

- У нашої команди дуже кваліфікований і перспективний головний тренер, тому ми маємо грамотно-продуманий тренувальний процес. Клуб у своєму розпорядженні має всі найнеобхідні ресурси для здійснення цього процесу, тому я не бачу ніяких труднощів, залишається лише наполегливо віддаватися на тренуваннях.

4) Ти, як вчорашній екс-професіонал, як можеш охарактеризувати матеріально-технічну базу свого клубу.

- Що стосується цього питання, то з упевненістю можу сказати, що дуже багатьом командам з професійним статусом далеко до того, що має ФК «Універ-Динамо». Говорю так, тому що мені є з чим порівнювати за свою 15-ти річну професійну кар'єру. Для тренувального процесу у нас відмінне поле, тренажерний та теоретичні зали, а для відновлення своя сауна, а також багато усього іншого на зразок спортивного інвентарю і т.д.

5) Кого бачиш у трійці призерів за результатами першого кола чемпіонату?

-  Ніколи не любив прогнозувати і загадувати тому відповім просто - трійка найсильніших і стабільних команд по ходу першого кола першості. Ми плідно попрацювали, посилили склад і просто зобов'язані бути у верхній частині турнірної таблиці.

6) Що хотів би побажати командам суперників.

- Всім суперникам побажаю міцного здоров'я і адекватного суддівства.