ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-10-27794

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Маяк» (Валки) 3-1.

24.10.2020; 13.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Панчишин, Ткаченко, Ждаміров.

Інспектор: Плужник.

«Універ-Динамо»: Середнюк, Бондаренко, Гнилицький (Вербицький, 75), Гудзь (Татьков, 63), Дем’янко (Жук, 75), Єлоєв, Лавренов (Азізов, 69), Луценко, Омеляненко, Процюк (Самчук, 69), Соломаха (Кабан, 63).

Тренер: С. Сизихін.

«Маяк»: Коверя, Бурда, Скоріно, Гуляєв, Колеснік (Павлюк, 46), Циба, Глушко (Резнік, 54), Петров, Мальований, Комісаров, Холодков (Цимбал, 46).

Тренер: О. Шевченко.

Голи: Дем’янко, 21; Соломаха, 59; Луценко, 80-пен. - Петров, 86.

Заключний матч чемпіонату Харківської області з футболу у Вищій лізі футбольний клуб «Універ-Динамо» проводив вдома проти валківського «Маяка». Наші гості протягом сезону кілька разів опинялися на п’єдистальних місцях, але остаточний шанс отримати медалі вони втратили у минулому турі. Ще один фактор, який говорив про силу нашого суперника – його впевнена гра у гостях. В п’яти матчах на виїзді у другому колі змагань «Маяк» не зазнав жодної поразки, виграв три зустрічі, ще двічі зігравши у нічию. Суперник сильний, але динамівці сильніші! Це і підтвердив підсумковий рахунок зустрічі – 3:1 на користі нашої команди! Про зустріч можна написати багато. Вона пройшла у гостроатакувальному стилі з цілою купою невикористаних гольових моментів (честь і хвала кіперам обох команд валківчанину Ковері та динамівцю Середнюку). Можна зупинитися лише на ключових моментах матчу.

1) Гол Дем’янка на 21 хвилині став для нього п’ятнадцятим у сезоні і Віктор став переможцем бомбардирських перегонів вищолігових змагань. ВІТАЄМО!!!

2) 1495 хвилин на полі! –  такий показник у чемпіонаті для Влада Процюка став найкращим у команді. ВІТАЄМО!!!

3) Гол на 80 хвилині допоміг капітану команди Ігорю Луценку стати найрезультативнішим захисником чемпіонату і посісти високе п’яте місце у загальному списку бомбардирів вищолігового турніру. ВІТАЄМО!!!

4) Ден Гнилицький у категорії «ветеран команди» додав ще один бал до загальної кількості проведених матчів у складі динамівців – 78 матчів і впритул наблизився до беззаперечного лідера команди по цьому показнику Дані Кучирки (79 матчів). ВІТАЄМО!!!

5) Юний кіпер біло-синіх Середнюк  з показником 92, 8 хв. на полі у середньому за гру (з урахуванням додаткового часу) став найкращим у команді за цим показником. ВІТАЄМО!!!

Про інші номінації більш детально розповімо у підсумковому статистичному аналізі сезону, а поки вітаємо усіх інших причетних до цієї визначної події людей – гравців, тренерів, керівництво, персонал та увесь великий колектив Харківського національного університету внутрішніх справ із заслуженим ЧЕМПІОНСТВОМ!!!