ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-10-22849

ФК «Енергетик» (Солоницівка) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 1-1.

17.10.2020; 15.00; смт. Солоницівка; Стадіон «Енергетик».

Арбітри: Нефедченко, В. Павлов, Суржик.

Інспектор: Церковний.

«Енергетик»: Сойко, Алексеєв, Родітєлєв, Кононихін, Ярошенко, Свичкар, Р. Бондаренко, Логінов, Д. Азізов (Циганко, 90+3), Воробйов, Бара.

«Універ-Динамо»: Середнюк, Самчук, Процюк, Луценко, Гнилицький (Бондаренко, 86), Лавренов, Омеляненко (Т. Азізов, 53), Єлоєв (Кононов, 89), Татьков (Ольховський, 89), Дем’янко (Жук, 29), Соломаха.

Голи: Дем’янко, 20 – Бондаренко, 56-пен.

Попередження: Омеляненко, 23; Самчук, 38 – Кононихін, 40; Свичкар, 90+3; Логінов, 90+4.

Вилучення: Бара, 45+1 («Енергетик», умисний удар суперника).

Динамівці кінцівку сезону у Вищій обласній лізі дограють у ранзі чемпіонів, тому і розглядають останні матчі чемпіонату, як підготовку до майбутніх змагань. Ось і на цей раз тренерський штаб біло-синіх на чолі із Сергієм Сизихіним вирішив не залучати до гри відразу кількох провідних гравців, надавши більше ігрової практики іншим гравцям команди

Початок зустрічі запам’ятався обміном небезпечних моментів. У динамівців після подачі кутового Самчуку ударом головою не вдалося вразити порожній кут воріт, у свою чергу з пострілом зі штрафного півзахисника господарів поля надійно впорався Середнюк. Наступна небезпека на стадіоні у Солоницівці стала результативною. Дем’янко після відмінної передачі свого партнера вдало оминув «офсайдну пастку» і майстерно розібрався з кіпером енергетиків Сойком після виходу з ним віч-на-віч. Це гол став чотирнадцятим для Віктора у чемпіонаті і він продовжує очолювати список найкращих бомбардирів чемпіонату. На жаль вже через десять хвилин внаслідок жорсткої гри суперника Віктор зазнав серйозного ушкодження і гру продовжити вже не зміг. Подвоїти рахунок динамівцям не вдалося, а ось господарям у першій половині другого тайму зустрічі на досвіді вдалося організувати пенальті (усі цікаві моменти зустрічі у відеообзорі: https://www.youtube.com/watch?v=soEEdtU8H5w), який реалізував Бондаренко. Рахунок 1-1 так і залишився незмінним до фінального свистка арбітру, хоча мали усі можливості для зміни паритету Жук, Єлоєв, Соломаха та Т. Азізов. Мали свій шанс у контр-атаці енергетики, але кіпер динамівців Середнюк нейтралізував небезпечний вихід сам-на-сам форварда господарів поля.

Перед останнім туром змагань, у якому наша команда вдома прийме валківський «Маяк», турнірні показники футбольного клубу «Універ-Динамо» такі: 17 матчів, 43 очки (11 очок відрив від другого місця), перше місце у турнірній таблиці чемпіонату Харківської області у Вищій лізі.