ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-09-20768

Збільшуємо різницю - йдемо у відрив!

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Авангард» (Харків) 3-1.

19.09.2020; 16.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Труханов, Малихін, Семенюк.

Інспектор: Беккер.

«Універ-Динамо»: Швайченко (Середнюк, 5), Соломаха (Ольховський, 68), Самчук, Процюк (Новиков, 86), Омеляненко, Лавренов (Азізов, 71), Зайчук, Єлоєв (Татьков, 71), Дем'янко (Бортник, 71), Вербицький, Бондаренко.

«Авангард»: Потімков І. (Кузьмик, 87), Медяник (Хапьорський, 49), Євтіхов, Потімков Ю., Острік (Голядинець, 85), Кучков (Баранов, 69), Барсуков-к (Іваненко, 85), Рогулін (Орєхов, 71), Курцев, Бордовський (Бородін, 57), Емере.

Голи: Омеляненко, 9; Дем’янко, 38; Соломаха, 63 – Курцев, 90+3-пен..

Попередження: Зайчук, 80.

 

До головного матчу другого кола динамівці підходили із величезними кадровими проблемами: за сімейними обставинами чергову гру пропускав капітан команди  Луценко,  Гудзь, пропустивши майже тиждень через нежить так і не відновився до гри,  Процюк  також пропустив усі тренування по тій же причині,  але щоправда на гру був у строю,  Гнилицький, хоча і потрапив до заявки, проте через нежить та травму коліна в гру не вступив, на вольових зіграв Сергій Лавренов, який ще декілька днів назад робив МРТ коліна у зв’язку із його ушкодженням, в лазареті тривалий час Манік і  Кучирка, від недавна Сивоконь. А апогеєм  усього стала заміна кіпера  Швайченка через ушкодження паху вже на 4-й хвилині матчу, замість якого вийшов  Середнюк. Відразу відмітимо, що молодий кіпер справився із своїм завданням на всі 100% - грав холоднокровно, стримано та виважено. 

 

Так - саме з такими проблемами зіштовхнувся наставник біло-синіх Сергій Сизихін, перед матчем-відповіддю із принциповим суперником. Беручи до уваги вищезазначене в бій пішли усі...

 

Динамівці забили тричі: Спочатку на 8-й хвилині Омельяненко розпечатав ворота гостей, на 38-й Дем’янко подвоїв перевагу, а на 63-й Соломаха закріпив заявку на перемогу.  Гол престижу юні Авангардівці забили на 90+3хв, будемо відвертими, все-таки вони на нього заслужили своїм бажанням грати до кінця навіть після сухих 3:0.

 

Зауважимо, що незважаючи на  градус гри та «харківське дербі» команди продемонстрували велику повагу та солідарність одна до одної, не було зафіксовано грубого порушення, як у командних діях так  і у індивідуальних - це заслуговує особливої взаємоповаги.

 

Дякуємо ФК «Авангард» за чесну, безкомпромісну та бійцівську гру,  сьогодні перемогли ми, але попереду у нас ще багато різних спільних матчів та турнірів у яких обов’язково буде перемагати сильніший!!!