ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-07-221089

З гостей з повним багажем!

ФК «Зміїв» (Зміїв) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 0-4.

18.07.2020; 18.00; м. Зміїв; Стадіон «Авангард».

Арбітри: Абдула, Поважний, Запорожський.

Інспектор: Плужник.

«Зміїв»: Рогожніков, Буличев, Шеховцов, Давиденко (Тарасенко, 83), Пивоваров (Левенець, 70), Соломаха (Чаплик, 70), Лещенко, Неклонський (Бідненко, 80), Солодкий, Рудь (Турчин, 85), Собко.

«Універ-Динамо»: Манік, Бондаренко, Луценко, Процюк, Гнилицький (Кучирка, 70), Лавренов (Азізов, 85), Гудзь (Зайчук, 58), Єлоєв (Татьков, 72), Омеляненко, Кабан (Сивоконь, 79), Дем’янко (Ольховський, 79).

Голи: Лавренов, 10; Кабан, 46, 67; Луценко, 90+1-пен.

Попередження: Гудзь, 37; Гнилицький, 63. – Неклонський, 40; Соломаха, 42; Лещенко, 81; Буличев, 89.

 

«Зміїв»

 

«Універ-

Динамо»

0

Забиті голи

4

12

Ударів по воротах

13

4

Ударів в ствір воріт

8

0

Ударів в каркас воріт

1

5

Кутові

4

0

Офсайди

0

4

Попередження

2

 

У суботу Зміїв на день став «містом особливої уваги» для футбольної спільноти Слобожанщини. Ще б пак, зустрічалися основні претенденти на чемпіонство обласних змагань у Вищій лізі. Для динамівців звітна зустріч носила дуже принциповий характер. По-перше, футбольний клуб «Зміїв», як і «Універ-Динамо»,  претендує на найвище місце у чемпіонаті. По-друге, біло-синім потрібно було реабілітовуватися в очах своїх вболівальників за поразку у минулому турі. Забігаючи вперед скажімо, динамівцям це вдалося, як то кажуть, на всі сто!

Тактика на гру, обрана тренерським штабом біло-синіх на чолі із Сергієм Сизихіним виправдала себе повністю. Швидкий м’яч, забитий Дем’янком (у протоколі помилково вказаний Лавренов, хоча треба визнати, Сергій «повністю зробив» цей гол завдяки чудовим індивідуальним діям у карному майданчику господарів поля і майстерною передачею на вільного перед практично порожніми воротами Дем’янка) на десятій хвилині зустрічі лише дивом ледь не підтримав результативно все той же Лавренов. Поперечина врятувала зміївчан від ще більших неприємностей. Другий швидкий гол міг «вбити» інтригу у протистоянні, а так протримав її до самого початку другого тайму. Господарі поля після пропущеного м’яча «кинули» усі свої сили в атаку, намагаючись як найшвидше відновити паритет у грі. Кілька разів їм вдалося створити небезпеку біля воріт нашого кіпера Маніка, але воротар та захист на чолі з капітаном команди Луценком діяли безпомилково і з честю вийшли із скрутних становищ, створених досвідченими футболістами футбольного клубу «Зміїв».  Розрахунок на швидкі контр-атаки біло-синіх мав втілюватися у життя ще до перерви. Гнилицький та Дем’янко мали чудові нагоди для подвоєння переваги, але рахунок 1-0 на користь «Універ-Динамо» так і залишився незмінним до самого завершення першої половини гри. Після перерви динамівців було вже не зупинити… Шістнадцятирічний Данило Кабан, отримавши на скорості зручну передачу, грамотно «відтер» від себе захисників зміївчан і вийшовши на «побачення» з Рогожніковим не залишив тому навіть мінімальних шансів для порятунку своїх воріт. Другий м’яч юного динамівця вийшов не менш ефектним. «Соло» у виконанні Єлоєва на правому фланзі завершилося націленою силовою передачею у центр карного майданчика, де «чергувавший» Кабану стрибку красиво підрізав смугастого у дальній від воротаря кут. Господарі поля всима силами намагалися хоча б забити гол престижу, але фінальну гольову крапку у матчі поставили все ж динамівці. Ольховський з м’ячем у карному майданчику пішов в обіграш на трьох опонентів. Зупинити прорив потужного форварда біло-синіх захисникам вдалося лише за допомогою порушення правил. Вирок арбітру зустрічі Анатолія Абдули бездоганно виконав капітан динамівців Ігор Луценко.

Перемога з рахунком 4-0 дозволила футбольному клубу «Універ-Динамо» одноосібно очолити турнірну таблицю чемпіонату Харківської області у Вищій лізі. Вітаємо наших хлопців і бажаємо перемог у наступних зустрічах!