ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-03-061107

ЗАЯВКА НА ВИХІД!

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Квадро» (Первомайський) 4-1.

04.03.2020; 13.00; Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

ФК «Універ-Динамо»: Манік (Швайченко, 65), Луценко, Ольховський (Омеляненко, 47), Зайчук (Гулуєв, 68), Черченко (Дем’янко, 65), Гнилицький (Азізов, 67), Кучирка, Бондаренко, Єлоєв (Запорощенко, 62), Солодкий (Логвіненко, 47), Прихна.

ФК «Квадро»: Абанін, Кулалаєв, Гуренко, Ткаченко, Приходько, Воловик, Баранець (Цимбал, 61), Багачанський, Гранкін, Нагнойний (Ісмаїлов, 41), Пісоцький (Оніщенко, 77).

Голи: Черченко (9), Солодкий (38), Зайчук (60), Дем’янко (69) - Воловик (20).

На 55 хвилині Луценко «Універ-Динамо» не реалізував пенальті (поперечина).

ФК

«Універ-

Динамо»

 

ФК «Квадро»

4

Забиті голи

1

21

Ударів по воротах

12

11

Ударів в ствір воріт

7

2

Ударів в каркас воріт

0

8

Кутові

3

4

Офсайди

2

2

Попередження

3

 

Зустріч лідерів групи «А» Зимової першості області як і очікувалося, пройшла у запеклій боротьбі. Юні гравці УФК №1, які виступають під прапорами «Квадро» після впевнених перемог над міцними футбольними клубами «Лозова-Панютине» та «Цементник» приїхали до «Динамо-Арени» з одним лише бажанням – довести всім, що їхній впевнений старт не був випадковістю. Проте не так сталося, як бажалося. По традиції останніх матчів турніру, біло-сині з перших хвилин дали зрозуміти своїм опонентам «хто в домі господар». Гол Черченка став логічним завершенням стартового спурту господарів і міг довести перевагу динамівців як мінімум до трьох м’ячів, але не реалізація вбивчих моментів (Зайчук і той же Черченко) підсумувала дебютний десятихвилинний відрізок лише рахунком 1-0 на користь «Універ-Динамо». Подальші події на полі у першому таймі розвивалися за рівним сценарієм. Гості зуміли оговтатися від стартових важких хвилин, почали діяти сміливіше і наслідком таких дій стали кілька небезпечних моментів біля воріт Маніка. Один з таких моментів став гольовим. Удару Воловика з правого кута штрафного майданчика у самісінький кут воріт кіпер динамівців завадити не зміг. «Допоміг» відзначитися гостям в цьому епізоді один з півзахисників харків’ян, який відвернувся від удару. «Перезавантаження» біло-синіх тривало вісімнадцять хвилин, поки  черговий слалом по правому краю Єлоєва не завершився розрізною передачею у центр карного майданчика. Солодкий такий момент змарнувати не міг і пробив точно поміж ніг кіперові гостей. змінив паритет на користь «Універ-Динамо». За мить Черченко мав усі шанси для того, щоб відправити «Квадро» до роздягальні із гандикапом у два м’ячі, але рахунок не змінився. Комбінація -«близнюк» після вдалих флангових дій Єлоєва не завершилася голом лише завдячуючи майстерності воротаря Абаніна. У другому таймі динамівці притисли гостей до їх воріт, але реалізація моментів знову підводила, , внаслідок чого молода і амбітна команда УФК №1 перехоплюючи м’яч, небезпечно вибігала у контр-атаки. Команди провели по декілька замін. Рахунок 2-1 тиснув на обидві команди. Біло-синім потрібно було забити для впевненості, а «Квадро» відігратися. У підсумку «гору» взяв досвід. Гол Зайчука та результативне завершення триходівки Омеляненко – Прихна - Дем’янко зробили неможливим залишити сподівання гравців «Квадро» на позитивний для себе результат. Підсумував статистику небезпечних моментів ударом головою поруч зі стійкою Дем’янко (неточність завадила Віктору зробити дубль). Після перемоги з рахунком 4-1підопічні Сизихіна одноосібно очолили турнірну таблицю у групі «А» і зробили заявку на вихід у наступний етап змагань.