ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-03-011218

Переможний виступ наших команд у 3 турі Зимової першості!

ФК «Універ-Динамо-2» (Харків) - ФК «Енергетик» (Солоницівка) 4-2.

 

29.02.2020; 14.00; Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

 

Два тижні пройшло після стартового фіаско дублерів біло-синіх. Який результат принесла робота над помилками, ми побачили на власні очі. Суперник у динамівців був непростий – один з найтитулованіших клубів Харківської області солоницівський «Енергетик». Дебют зустрічі шокував усіх присутніх на матчі вболівальників. Ще не встигла добігти свого кінця четверта стартова хвилина, як на табло стадіону НТК «Динамо-Арена» висвітлювався рахунок 2-0 на користь ФК «Універ-Динамо-2». Двічі під час позиційних атак юні дублери «розрізали» досвідчений захист опонентів, ставлячи після комбінацій ефектні крапки практично без супротиву захисників. Оговталися енергетики від такого початку ближче до середини першої половини зустрічі. Гравці атакувальної ланки гостей Шафоростов, та Кеве (двометровий легіонер «Енергетика» протягом всієї зустрічі тримав у напрузі молодих захисників харків’ян і воротаря, заставляючи їх іноді помилятися у простих ситуаціях) створили кілька небезпечних нагод біля воріт Середнюка, одна з яких завершилася результативно. Високий темп гри (дається взнаки  робота команди на тренуваннях) дозволив динамівцям комфортно почувати себе протягом всього поєдинку. Ще двічі у другому  таймі форварди господарів поля змушували капітулювати кіпера гостей. Все, що вдалося «Енергетику», так це уникнути поразки з великим рахунком в ендшпілі зустрічі. Подолавши одного зі своїх конкурентів за вихід у плей-офф турніру з рахунком 4-2, біло-сині значно покращили своє турнірне становище.

 

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – «Крем’янець» (Ізюм) 5-0.

 

01.03.2020; 11.00; Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена»; Глядачі -30.

 

ФК 

"УНІВЕР-ДИНАМО"

 

 

ФК

"КРЕМ'ЯНЕЦЬ"

5

Забиті голи

0

32

Ударів по воротах

4

15

Ударів в ствір воріт

1

2

Ударів в каркас воріт

0

9

Кутові

2

3

Офсайди

0

1

Попередження

1

 

 

ФК «Універ-Динамо»: Манік (Швайченко, 41), Луценко, Ольховський (Логвіненко, 54), Гудзь (Гулуєв, 41), Черченко (Дем’янко, 64), Гнилицький, Кучирка, Бондаренко, Прихна, Єлоєв (Запорощенко, 40), Омеляненко (Солодкий, 40).

ФК «Крем’янець»: Грачов А., Грачов М., Ключко, Літвінов (Щокін, 77), Губський, Мироненко, Шаповалов, Мухін, Казмірчук (Рєпкін, 54), Сліпушкін, Риков.

Голи: Омеляненко (3), Черченко (9), Логвіненко (56, 66), Гравець на перегляді (80+6).

 

У першій десятихвилинці зустрічі між голами Омеляненка та Черченка відбувся епізод, який міг внести інтригу у звітний поєдинок. Після удару форварда ізюмчан воротар біло-синіх Манік у стрибку майстерно ліквідував небезпеку біля власних воріт. Це була єдина небезпека у володіннях динамівців за весь матч, далі було «соло» у виконанні гравців у біло-синіх футболках. Важко було гостям з Ізюму. Після міжсезонних перетурбацій у складі команди та на тренерському містку колектив створюється практично заново. З минулого «срібного» сезону у старті залишилися тільки кіпер Грачов (без сумніву, герой звітного поєдинку) та захисник Літвінов, який ще два роки тому був гравцем динамівців. Підсумковий рахунок запросто міг бути двозначним, але у завершальній стадії гравців «Універ-Динамо»  супроводжувало фатальне невезіння. Два голи у другій половині матчу у виконанні сімнадцятирічного Логвіненка та фінальна крапка на останній доданій хвилині Запорощенка  – це логічний підсумок великої переваги, яку мали динамівці протягом всього поєдинку.