ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-02-25919

ФК «Універ-Динамо» провів контрольний матч проти команди Першої професійної ліги України.

  Незважаючи на підсумковий рахунок зустрічі (1:4) наша команда справила позитивне враження від гри на вболівальників.

  В першому таймі наш опонент задіяв у основному гравців не основного складу та здебільшого тих, хто перебуває на перегляді у команді. Проте динамівці не скористалися такою нагодою, а навпаки допустившись помилок на 26-й хвилині пропустили. Відмінну нагоду відновити паритет мав Солодкий, але після його пострілу зі штрафного, гостей врятувала стійка. Не обійшлося і без голу в роздягальню на 44-хвилині, внаслідок знову ж таки нелогічної помилки, після якого гравці обох команд пішли на перерву.

  По перерві на полі відновилась боротьба: біло-сині не хотіли здаватись без бою і заграли першим номером. Замість Солодкого у центральну лінію півзахисту на поле вийшов Омельяненко. Суперник теж провів відразу п’ять замін - на поле вийшли вже гравці основного складу Металіст 1925.

  Інтригу в матчі повернув капітан команди Луценко, який спочатку заробив, а потім реалізував 11-ти метровий. Впродовж наступних 15-ти хвилин підопічні Сизихіна створили декілька небезпечних моментів поблизу воріт суперника, особливо небезпечним був постріл Черченка, який не без проблем на кутовий переправив голкіпер жовто-синіх Дяков.

  Інтрига матчу тривала до 69-Ї хвили, до того часу, поки арбітр Абдула не призначив у ворота аматорів  11-ти метровий. На нашу думку не логічний (після веремії на лінії карного майданчика м’яч ніби-то потрапив у руку гравцеві у синій формі). Нападник професіоналів Єрмоленко не схибив, гарматним пострілом вколотивши м’яча у праву «вісімку». Динамівці помітно поникли і дали можливість притиснути себе до власного карного майданчика, професіонали діяли чітко і злагоджено і вже на 73 хвилині завдяки індивідуальній майстерності Ямполя збільшили свій переможний рахунок.

  Варто зазначити, що динамівці після четвертого пропущеного м’яча знову зібрались і на рівних протистояли професіоналам до кінця зустрічі. А взагалі сама гра справила непогане враження, про що свідчить яскрава статистика матчу професіоналів з аматорами.