ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-08-161299

Представляємо суперника!

Футбольний клуб «Лозова-Панютине» на сьогодні є одним з лідерів обласного футболу. Це результат титанічної праці на протязі кількох років тренерського штабу і футболістів команди. Тут потрібно відмітити, що склад панютинців вважається самим стабільним серед складів інших команд. Як що і відбуваються якісь міжсезонні зміни, то вони завжди мають вибірковий характер. Не стали винятком і «літні канікули» сезону 2019 року. У порівнянні з першим колом ми не бачимо у заявці лише одного гравця, але якого! Кращий форвард команди Співак на протязі останніх сезонів вирізнявся високою результативністю в усіх колективах, за які виступав. Не став виключенням і ФК «Лозова-Панютине». П’ять м’ячів у семи матчах – такі статистичні надбання залишив Євген в складі претендента на медалі першості області. Цю втрату головний тренер С. В. Лученцов намагається заповнити за рахунок внутрішніх резервів, а саме вихованцем сахновщинського футболу Какадієм, який у першому колі виходив з лави запасних та Гуровим, вся кар’єра якого на аматорському рівні пройшла у Первомайському. Значно посилить воротарську лінію екс-гравець молодіжного складу клубу прем’єр ліги ФК «Львів» та клубів ПФЛ «Верес» і ПФК «Суми» Друзь. Молодий вихованець харківського УФК №1 Гресько перше коло провів у «Квадро», а зараз складе конкуренцію у лінії захисту.

Друге коло чемпіонату Харківської області ФК «Лозова-Панютине» розпочав з домашньої нічиєї з первомайським «Квадро» 1-1. У другому турі була здобута важка перемога над змужнілою останнім часом «Солідарністю» 1-0. Виїзд у Вовчанськ  у значно послабленому складі (окрім Співака не було ще лідерів захисту Басанця та півзахисту Кибенка) приніс лозівчанам нічию 0-0. Як вирішиться доля протистояння ще з одним лідером першості ФК «Універ-Динамо» (Харків), стане відомо у суботу 17 серпня о 17.00 на стадіоні «Локомотив» у Панютино. Нагадаємо, що зустріч першого кола на «Динамо-Арені» принесла успіх господарям 2-0 (дубль Дем’янка).

Орієнтовний склад команди на гру з ФК «Універ-Динамо»: Мурга, Кривошеєв, Солодовник, Басанець, Карпенко, Шеншин, Кравченко, Шатрава, Кибенко, Боровик Р., Какадій.