ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-05-051507

Сезон стартував!

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Солідарність» (Золочівський район)  4-1.

04 травня 2019 рік.17:00. м. Харків. Стадіон «Динамо-Арена». Глядачі – 500.

Поле:5, t: +21.

Арбітр: Кофанов Микита (Харків).

Асистенти арбітра: Дементьєв Євген (Харків), Павлов Володимир (Харків).

Інспектор – делегат ХОФФ: Плужник Олег (Харків).

ФК «Універ-Динамо» (Харків):  1  І. Таран  8  Д. Гнилицький  16  В. Дем’янко  (3 І. Сулаєв, 46) 77 В. Зайчук  9 Д. Кучирка  13 С. Лавренов 14 М. Логінов (7 Т. Азізов, 56) 15 І. Луценко 17 В. Процюк  11 О. Семенов (10 Г. Кіцила, 76) 6 О. Черченко (20 В. Ольховський, 76).

Запас: 12 І. Швайченко 18 Д. Бондаренко І. Омеляненко.

Тренер: С. В. Сизихін.

ФК «Солідарність» (Золочівський район): 1 Д. Сойко  (99 М. Шапошніков, 77) 4 О. Рудік 3 Д. Книгін 5 О. Сільченко  (12 К. Шкіря, 30) 16 Р. Коваль 7 В. Носков (9 А. Філоненко, 46)  2 Б. Хандога 10 В. Постольний (18 Д. Кузубов, 49) 6 Л. Акобія (О. Берест, 70) 14 О. Христенко 11 К. Угбоая (17 В. Скубак, 77)

Запас: 13 В. Коломієць.

Тренер: А. М. Чуяс.

Голи: О. Семенов (3), Д. Кучирка (13), К. Угбоая (16), О. Черченко (27, 74).

Ось і дочекались шанувальники футболу справжнього свята – старту чемпіонату серед команд Вищої ліги  Харківської області з футболу. Перші вболівальники почали займати місця на стадіоні спорткомплексу «Динамо-Арена» ще за час до початку матчу. Їх можна зрозуміти, зараз кількість місць дещо обмежена, але з поважної причини. Старі сидіння були демонтовані, а на їхньому місці буде збудована велика трибуна, яка вмістить всіх бажаючих  відвідувати футбольні матчі! До речі, таких було дуже багато. Приїхав підтримати своїх земляків і потужний «десант» фанатів з Золочева.

Зі стартовим свистком арбітру «біло-сині» обрушили шквал атак на ворота своїх опонентів і ця тактика швидко принесла свої плоди. На третій хвилині Олександр Семенов прийняв м’яч на лінії воротарського майданчика і спокійно відправив його повз воротаря до сітки воріт. Через десять хвилин свій «черговий» гол зі стандарту, призначеного в двадцяти метрах від воріт, забив Данило Кучірка. Відчувалося, що скоро побачимо і третій гол. Так і сталося, але всупереч логіці, його забили гравці ФК «Солідарність»… Стара біда ФК «Універ-Динамо» за схемою «пас назад – обрізка – ступор в захисті» спрацювала і в цьому матчі, в результаті фактурний легіонер золочівців Угбоая Кенеді отримавши м’яч наодинці перед воротарем «біло-синіх» Іллєю Таранем спокійно відправив смугастого до сітки воріт. Але цей  прикрий випадок не зламав настрій  харківських  футболістів. Вони до перерви повністю контролювали хід гри і встигли ще раз відзначитись. На двадцять сьомій хвилині матчу Олександр Черченко красиво завершив атаку лівим флангом, направивши м’яч до сітки воріт над двометровим голкіпером гостей Денисом Сойком. Після відпочинку картина на полі не змінилася. Ініціативою повністю володіли «біло-сині», але грамотна гра в обороні гравців ФК «Солідарності» не дозволила харків’янам створити багато гострих моментів біля своїх воріт. Все ж ще один гол шанувальники футболу побачили, це зробив О. Черченко, чия жага до перемоги в кожному матчі знову була нагороджена. Забив  Олександр і третій свій  м’яч у матчі, але він був справедливо не зарахований, за мить до взяття воріт боковий арбітр зафіксував офсайд.  Десь ближче до кінця зустрічі активізувалися вже гравці «Солідарності»,  наслідком чого стали кілька гострих атак  в їхньому виконанні, та надійна і спокійна гра захисту на чолі з капітаном ФК «Універ-Динамо» Ігорем Луценко і воротарем Іллєю Таранем не дала їм змоги ще раз відчути радість від забито м’яча. Наостанок хочеться відмітити практично безпомилкову роботу усієї бригади арбітрів на чолі з Микитою Кофановим. Жодної претензії зі сторони тренерських штабів  під час матчу – результат висококваліфікованого суддівства!

Фінальний рахунок 4-1 на користь ФК «Універ-Динамо». Такий підсумок матчу  першого туру чемпіонату Харківської області з футболу. В наступному турі, який відбудеться 11 травня,  «біло-синіх» чекає дуже важкий екзамен у місті Вовчанськ, їх буде приймати чемпіон та володар Суперкубку минулого сезону, фіналіст аматорського Кубку України ФК «Вовчанськ».

Бажаємо нашим хлопцям сміливої та успішної гри!