ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-04-121182

У фінальному матчі за третє місце варто відмітити атакуючого хавбека Гліба Кіцилу, якій успішно провів зимову частину підготовки, а у заключному матчі двічі вразив ворота УФК U-17.

1) Гліб ти став автором переможного дублю у фінальному матчі за третє місце, як тобі вдалося за якихось десять хвилин двічі розписатися у воротах суперника, обидва голи з другого поверху у виконанні головою. Що скажеш з цього приводу?

- Завдяки злагодженій грі команди та настанов тренера Сергія Валерійовича Сизихіна, мені вдалося двічі вразити ворота суперника. Вся команда взяла участь у голах.  У першому моменті пішла довга діагональ від Максима Козлова і я зіграв на замиканні. В другому моменті теж мяч знайшов саме мою голову. Так, ми швидко повели в рахунку, завдяки чому в підсумку і перемогли.

2) Після такого можеш розраховувати на виклик до основного складу? Тренер тобі нічого не говорив?

- Поки що нічого, але він  до моєї гри відноситься позитивно. Мені подобається тренуватись та брати участь в чемпіонатах.

3) Ти не пропустив жодного матчу за Універ-Динамо 2,  знаємо що забивав також і в першому матчі проти Енергетика. Як давались ігри за вихід до півфінальної стадії?

- Кожен матч і тренування давалися по своєму не просто. Ми не програли жодного матчу, чотири рази виграли і тричі зіграли у нічию, до того ж у двох матчах втратили перемогу на останніх хвилинах. Могли зайняти перше місце в групі, але другого теж вистачило, щоб війти у півфінал. Потім був сам півфінал із Квадро, у якому ми теж вигравали, але допустили помилки і програли. Але завдяки жаги до перемоги ми перемогли у боротьбі за третє місце і стали бронзовими призерами Зимового чемпіонату.

4) Як проходить підготовка команди до старту чемпіонату Харківської області?

- Тренування проходять у звичному режимі, цікаво, регулярно, команда буде намагатися показувати лише хороші результати. 

5) Що означає футбол у твоєму житті?

- В моєму житті футбол має дуже велике значення. Я почав займатися цим видом спорту з 6 років, у мене з’явилася мрія, яка переросла в ціль грати на професійному рівні.