ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2018-09-211084

Динамівці на класі б’ють Зміїв!

22 вересня на Динамо Арені пройшов другій тур фіналу чемпіонату Харківської області. Підопічні Сергія Сизихіна мали нагоду протестувати футбольний клуб Зміїв. Під оплески та овації динамівських "ULTRAS" головний арбітр матчу Костянтин Труханов вивів команди на футбольне поле. Вже з перших хвилин суперники обмінялись небезпечними контр-випадами, але захисникі з обох боків майстерно локалізували небезпеки . Підсвідомо, біло-сині розуміли, що грають із командою, яка розташовується нижче середини турнірної таблиці і зважаючи на це робили все можливе задля того, щоб відкрити рахунок у перші 15-ть хвилин, але захист гостей та страж воріт не дозволяли їм повноправно розпоряджатися у своїх володіннях. Поступово, динамівці збільшували тиск на ворота зміївців, час піджимав, а на табло горіли "нулі". Небезпечний штрафний у ворота Швайченка ледь не завершився їх взяттям - м’яч поцілив у поперечину, а на добивання гості не встигли. Треба обережніше!!! Проте, нічийний рахунок протримався до 33-ї хвилини. Знову Черченко, але цього разу хавбек, вигравши боротьбу, асистував на набігаючого Кучірку, який без особливих зусиль, головою запустив сферу у білий прямокутник - 1:0. Господарі повели в рахунку і заграли більш агресивніше. Черговий простріл, м’яч перелітає і своїх і чужих, але на підбирання встигає нігерієць Соммі, який майстерно розвернувшись "накрутивши" захисника, одночасно і воротаря, віддає пас на Черченка - Сашко робить черговий асист в розріз на Логінова - Максим заганяє гармату у ліву дев’ятку гостей - 2:0. Біло-сині забивають майже в роздягальню, через п`ять хвилин Труханов дає свисток на перерву. 

Не можна сказати, що ФК "Зміїв" поник у другому таймі і погодився на поразку, навпаки гості додали у атаці і створили декілька небезпечних моментів, було помітно що вони хочуть скоротити відставання в рахунку. Але хотіти і могти щось зробити категорії різні. Тренери обох команд зробили по декілька замін, на поле вийшли гравці, які повинні були максимум підсилити гру, але мінімум хоча б її не послабити. Перевага у два м’ячі тривала до 88-ї хвилини. Хандролін, вийшовши якраз замість Черченка, виграв забігання і майстерно прокинув собі під "ліву робочу", після чого довго не вагаючись сходу пробив у праву дев’ятку. Постріл виявився влучним - 3:0. Максим відкрив лік голам за новий для себе клуб. Після такого пребігу подій гравці ФК "Зміїв" помітно поникли, чим скористались гравці у біло-синій формі. Зінов’єв, який на лівому фланзі змінив Рудя, виграв дуель у захисника і віддав прострільну передачу на Соммі, останній з "лівої" розстрілює ворота гостей і ставить крапку в матчі. 
ФК « Зміїв» вчетверте розпочинає з центру поля, а за декілька секунд лунає фінальний свисток головного арбітра матчу Костянтина Труханова, який фіксує перемогу ФК "Універ Динамо" над ФК "Зміїв" з переконливим рахунком 4:0. Як кажуть «І законно і логічно». Так тримати.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

Відео з матчу