ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2022-02-06729

Футбольний клуб «УНІВЕР-ДИНАМО» готується до старту Зимового чемпіонату Харківської області!

Загально-командний тренувальний процес гравці розпочали 31 січня, а до цього упродовж місяця займались індивідуально.

Фітнес-занятття, тренажерний зал та бігова робота - це якраз саме те, що необхідно закласти спортсменам на початку нового футбольного сезону. Дякуючи Ректору університету гравці мають можливість здійснювати усі види підготовки на власній базі ЗВО.  

Нагадаємо: старт Зимового чемпіонату заплановано на 12 лютого. За попередньою інформацією у ньому прийме участь 20 футбольних аматорських колективів Харківської області, розділених на дві групи по 10 команд.

Наш клуб прийме участь у обласних перегонах двома складами. Перша команда виступить у групі «А», дублюючий склад гратиме у групі «В».

В турнірі планується також переглянути ряд гравців, які підсилять гру команди у новому сезоні, зокрема проблемними місцями залишаються позиції центральних півзахисників.

Нагадаємо ФК «УНІВЕР-ДИНАМО» два рази  вигравав Зимовий чемпіонат Харківської області (2019,2020). У 2021 році був срібним призером, поступившись у фінальній серії пенальті первомайському ФК «Квадро». У 2018 - клуб виборов бронзу Зимового чемпіонату у боротьбі із ФК «Люботин».