ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-09-30574

Сьогоднішнім нашим співрозмовником буде Ілля Вановський - півзахисник, який приєднався до нашої команди на початку сезону 2021 року.

 

1) Ілля в минулому році ти грав і в Квадро і в Арені і побував в Інгульці U-21. Яким чином опинився в Універ -Динамо, що посприяло твоєму вибору.

- В ФК «Універ-Динамо» я опинився завдяки головному тренеру Сергію Валерійовичу Сизихіну, він запросив мене до команди коли я приїхав з Інгульця та шукав собі команду. Мене переконало те, що в команді є дуже гарні умови для прогресу, якісні тренування, досвідчені гравці, амбітний тренер та керівництво, яке цінить кожного гравця і дійсно тебе підтримує в усьому.

 

2) Ти був одним із лідерів у попередніх командах, але у Чемпіона свої вимоги. Як тобі конкуренція в Універ-Динамо, звик вже?

- До того моменту, як я перейшов у Динамо, мені здавалося, що в мене була якісна конкуренція, але як виявилось це не так, саме в цій команді я зрозумів, що таке справжня чоловіча конкуренція і як важко здобувати місце в стартовому складі, тому на початку сезону мені було дуже складно. Я тренувався і чекав свого часу і якщо такій шанс випадав, то з великим нетерпінням вилітав на поле, було хвилювання, не все виходило, але не все зразу.

 

3) Помітно, що  тренерський штаб дає тобі все більше і більше ігрового часу на полі, здебільшого ти виходиш і на повній самовіддачі і якісно відпрацьовуєш свій час, підсилюєш гру.  На початку сезону було багато браку, тепер все по іншому, як поясниш це?

- На початку сезону в мене зовсім не було впевненості, новий тренер, нова команда, плюс більше місяця без нормальних тренувань, тільки індивідуальна робота. Можу сказати лише, що став впевненішим, грубішим, але знаю, що можу набагато краще. Тренерський штаб почав більше мені довіряти і я виправдаю цю довіру.

 

4) Гол забитий Енергетику став одним із ключових в чемпіонаті, що ти відчував як спрямував його в дев’ятку?

- Це була справжня ейфорія, заради таких емоцій я і граю в футбол!

 

5) Відчуваєш себе чемпіоном Харківської області, тебе вже вітали хлопці з інших команд?

- Важко відчувати себе Чемпіоном області, зігравши лише 2 матчі в основному складі за цілий сезон, хотілось би принести більше користі команді, але я радий, це мій перший та такій почесний трофей. Так, дійсно, друзі з інших команд вже привітали.

 

6) З керівництвом клубу спілкуєшся, про що здебільшого розмова?

- Так, спілкуюсь, зазвичай це розмови про мою освіту, адже нещодавно я перевівся на навчання до  Харківського національного університету внутрішніх справ, на спеціальність «Психологія», а навчатись саме в цьому університеті мені дійсно дуже подобається, так як рівень його якості навчання дійсно дуже високий.

 

7) Як мікроклімат у твоїй команді, можеш порівняти його з іншими?

- Мікроклімат в команді мені дуже подобається, порівняно з іншими клубами де я був, тут поєднані сплав гравців молодості із досвідом, тому треба слідкувати за тим, що ти говориш. Але без жартів та підколів нікуди, це важливо в кожній команді. Ми усі дружні і це є запорукою нашого успіху, неважливо чи ти в основі чи на заміні чи на трибунах. Ми всі підтримуємо один одного. Результат очевидний.

 

8) В команді багато молодих гравців, що б ти побажав їм на початку кар’єри?

- В команді я один із наймолодших, тому побажати і мені б не завадило. Я хочу сказати лише одне: «Моложе чем вчера вечером тебе уже не стать ,нужно ценить каждую минуту, ведь футбольная карьера очень короткая, нужно изолироваться от всех дел которые тебе отвлекают и сосредоточится на футболе, тогда ты увидишь результат».