ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-08-03600

Микита Карась. Інтерв'ю.

Гостем нашої сьогоднішньої рубрики буде гравець, який виступав на професійному рівні за команди ПФЛ України, але в один момент прийняв для себе більш важливе рішення, пов’язане із отриманням сучасної освіти і на даний час ми вже не можемо уявити свою команду без нього, точніше без його «лівої», без його «різаних» флангових передач.

 

А в житті він приємний, порядний, безвідмовний  та надійний - так звичайно мова піде про екс- професіонала Микиту Карася!

 

1) Микита розкажи будь-ласка, як так сталось, що ти пов’язав своє життя із футболом ?

- У 6 років я прийшов на тренування з футболу, з цього все і почалося. Потім грав за школу, а в 7-му класі потрапив вже в місто Харків в училище олімпійського резерву. Після його закінчення почав шукати команду і так потрапив уже в різні професійні команди.

 

2) Як опинився в «Універ-Динамо», адже ще міг пограти на професійному рівні?

- В «Універ-Динамо» приїхав спочатку лише попросту потренуватися, підтримати форму, запропонував мені такий варіант мій товариш. З перших днів все сподобалося і я з великим задоволенням прийняв для себе рішення залишитися тут та продовжити своє футбольне життя разом з біло-синьою родиною.

 

3) Знаємо, що ти ще й навчаєшся в ХНУВС. Як так вийшло та яку спеціальність для себе обрав?

- Так дійсно я навчаюсь, точніше поновився на денну форму навчання  в Харківському національному університеті внутрішніх справ за спеціальністю «Психологія». Футбол це добре, але сучасна якісна освіта - це головніше.

 

4) Тоді легеньке запитання - назви три твої улюблені фільми.

- «Джентльмени», «Невидима сторона», «Законослухняний громадянин».

 

5) В нашій команді багато юних футболістів , що б ти їм хотів побажати ?

- Побажав би вірити в себе і свої сили і розвиватися у всіх напрямках життя та робити це з повною самовіддачею.

 

6) І на завершення - хто твій футбольний кумир і чого?

- Мені подобається як грають багато футболістів за манерою, стилем гри, але якщо виділити, то це - Серхіо Рамос іспанський футболіст, центральний захисник футбольного клубу «Парі Сен-Жермен» та збірної Іспанії.

 

Дякуємо за цікаві відповіді і очікуємо на нові голи від Микити!!!