ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-03-28604

Для виходу у півфінал динамівцям необхідно було набрати один бал.

Вже на першій хвилині внаслідок відмінно проведеної комбінації біло-сині відкрили рахунок - Бринько вдало замкнув флангову передачу Карася, і головою вколотив під поперечину - 1:0.  За декілька хвилин знову була нагода відзначитись спочатку у Дем’янка, пізніше у Євстратенко, але м‘яч по зрадницькі відмовлявся залітати до воріт гостей.  Лозівчани мали свою тактику на звітну зустріч, глухо закрившись на своїй половині поля, перший тайм пройшов під потужним пресингом Універ-Динамо і треба віддати належне -  Лозова-Панютине із ним впорались на відмінно. Забитий на 43-й секунді гол підсумував веремію першого тайму. 

В таймі другому на 53-й хвилині динамівці змінили відразу шість польових гравців у складі. Гра від біло-синіх отримала  деяке  послаблення, декілька молодих гравців, які вийшли на заміну не завжди справлялись із поставленими завданнями, внаслідок чого програвши боротьбу в центрі поля, пропустили сильний удар із-за меж карного майданчика - кіпер Швайченко був безсилим до такого пострілу, оскільки не бачив самого моменту удару. 

В останні 20-ть хвилин зустрічі Універ-Динамо міг забити і не один м‘яч, чого лише варті замикання від Жили та удар через себе від Лавренова, але кіпер Лозової-Панютине, варто відмітити, діяв у рамці наднадійно, не давши жодних  шансів для взяття воріт . У підсумку 1:1 - перша нічия, але  цього достатньо для виходу у півфінал турніру. 

В матчі другому, за участю дублерів, зафіксована мінімальна перемога 1:0 над ФК «Золочів». Курйозним  голом «п’яткою» відмітився Сірий. По ходу гри резервісти наприкінці зустрічі мали подвоювати і навіть збільшувати результат на табло, але рахунок так і залишився незмінним - 1:0. 

Заключні матчі в групах відбудуться вже на наступних вихідних. Перша команда зіграє із ФК «Крем’янець» Ізюм, а дубль,  не виключаємо можливість, що боротиметься за вихід у півфінал групи «Б» із ФК «Енергетик».