ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-03-23589

Нова рубрика інтерв'ю «В Десятку»: гравець дублюючого складу клубу - Олександр Сагайдак.

Отже, першим нашим опонентом нової рубрики «В Десятку» стає гравець дублюючого складу клубу - Олександр Сагайдак.

1) Саша, розкажи про себе, звідки ти і як опинився в Харкові?

- Я, сам з м. Київ. Футболом почав займатися з 8-ми років у футбольній школі ДЮСШ «Атлет», згодом навчався та закінчив загальноосвітню школу-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. В м. Харків опинився за рекомендаціями знайомих, які порадили мені вступити саме до Харківського національного університету внутрішніх справ. Сказали, що тут є можливість і навчатись і футболом займатись.

2) Футбольна школа Атлет відома в Україні, чи підтримуєш ти стосунки  із своїми київськими товаришами?

- Звісно підтримую. Вони завжди цікавляться мною, як у мене йдуть справи в службі і на футбольному полі. В Атлеті зараз грає багато моїх товаришів з якими я активно спілкуюсь. Коли приїжджаю до Києва, то ми завжди зустрічаємося, щоб пограти дружньо у футбол. Також підтримую стосунки зі своїми колишніми тренерами, які завжди раді мене бачити та поспілкуватись.

3) Що для тебе футбол, яка роль відведена для нього у твоєму житті?

- Для мене футбол – це частина мого життя. Завжди прагну перемагати і не лише у футболі. Коли була спартакіада між факультетами я там теж вигравав перші місця, але футбол звичайно на першому плані.

4) Як навчання в університеті, не пошкодував,  що вступив саме на курсантський факультет, все-таки дисципліна, розпорядок дня?

- Навчання у мене проходить добре. Зовсім не шкодую, а навпаки радий, що вступив на навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ. З часом ти проходиш процес адаптації та звикаєш до дисципліни і розпорядку дня. На щастя для мне адаптація до специфічних умов навчання пройшла відмінно. Мені ніколи не було тяжко, в університеті сприятливі умови для навчання і належного відпочинку - все класно і здорово.

5) Як у тебе відносини із керівництвом клубу, тренерським штабом. Склалися? Як тренувальний процес?

- Відносини у мене добрі із керівництвом та тренерським штабом. Швидко знайшли спільну мову, вони уважні і підтримують нас постійно, надають консультації. Тренувальний процес нічим не поступається рівню професійних команд, а значить проходить на досить високому рівні. Залишається лише працювати і працювати.

6) Знаємо, що вільного часу у тебе не багато, але коли все ж таки він з’являється де проводиш його?

- В основному свій вільний час проводжу  з компанією своїх товаришів, які вболівають за мене на футбольному полі. В університеті познайомився і потоваришував із багатьма, у житті це знадобиться.

7) На гру проти Маяка ти вийшов із капітанською пов’язкою, а перед самою грою зібрав гравців у коло і щось протягом тривалого часу їм наказував, навіть арбітр вже вас підганяв, щоб швидше починали гру. Хотілося б знати, про що саме були твої настанови?

- Я їм сказав, що ми одна, єдина команда, а це значить, що повинні сьогодні лише перемогти. Ну там ще були слова, але в основному вони стосувалися лише одного - перемоги у матчі.

8) Поставлені тобою завдання команда виконала, навіть перевиконала, чи не так?

- Так, звісно виконала. Ми провели гарну гру, продемонстрували гарний футбол, проявили характер і як результат досягли бажаної перемоги. Видно було, що на полі грає команда, єдиний колектив. Могли перемагати із більшим рахунком, але не вийшло більше забити. І головне що не пропустили.

9) Відійдемо від справ футбольних. Назви свої улюблені книги, які ти прочитав останнім часом?

- Мої улюблені книги, які я почитав це - «Я - Златан»; «Наполеон-спроба № 2»; «Ка́рло Анчело́тті. Автобіографія».

10) І на завершення, які три свої улюблені фільми порадиш нашим читачам?

- Серед моїх улюблених фільмів такі, як «Green Street Hooligans»; «Горько»; «Гол».

Дякуємо, Саша! До нових зустрічей! Успіхів тобі у навчанні і на футбольному полі!