ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-03-21602

Динамівці розгромно перемагають у третьому турі Зимового чемпіонату.

Гра проти ФК «Квадро» була лобовою, оскільки саме команда із Первомайського на турнірі демонструє гарну та змістовну гру і ставить перед собою великі цілі. 
Проте цілі одних не влаштовують інших і саме сьогодні на гру біло-сині вийшли сконцентрованими та з максимальною самовіддачею. 

Лік голам започаткував Дем’янко, ефектно вирізавши м’яч головою у дальній кут воріт після розіграного стандарту. За декілька хвилин він став співавтором другого голу, заробивши 11-ти метровий, який реалізував капітан біло-синіх Луценко. Крапку в першому таймі поставив все той же Дем’янко, спрацювавши на замиканні прострільної передачі від Євстратенка. Фактично гра була зроблена. 

В другій 40-ка хвилинці результативний почин партнерів продовжив Лавренов, розрядивши гармату у лівий від воротаря кут. А підсумував звітну зустріч Соломаха, який завершив відмінно розіграну комбінацію Карась-Євстратенко-Вановський. Таким чином Данило результативно відзначив свою появу на полі після невеликої перерви через ушкодження. 

Незалежно від результатів інших матчів, із стовідсотковим показником  біло-сині переконливо закріпили  своє лідерство у групі «А». Наступна гра 28 березня із ФК «Лозова-Панютине». 

В другому матчі поточного ігрового дня, з рахунком 4:0 дублюючий склад клубу переміг ФК «Маяк» Валки. Дубль у свій актив записав Сірий, ще по голу забили Татьков та Кручкевич. Свою чергову гру резервісти проведуть також 28 березня проти ФК «Золочів» м. Золочів. 

Вітаємо своїх вболівальників із перемогами та дякуємо суперникам за гру.