ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-03-14610

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Цементник» (Балаклія) 4-0

14.03.2021; 12.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Головний арбітр: Д. Кривушкін.

Асистенти арбітра: В. Думенко, В. Дубовицький.

Інспектор: В. Воргуль.

«Універ-Динамо»: Маник (Швайченко, 41), ГНП, Луценко, Процюк (Самчук, 41), Лавренов (ГНП, 41), Гнилицький (Вановський, 41), Бринько, Жук (Карась, 41), Омеляненко (Левченко, 41), Дем’янко, Ольховський (Євстратенко, 9).

Головний тренер: С. Сизихін.

Голи: Ольховський, ГНП, Дем’янко, Вановський.

Матч проти «Цементника» пройшов за сценарієм динамівців, які здобули впевненну перемогу. Вже в дебюті зустрічі Віталій Ольховський вдало замкнув простріл з лівого флангу. Через кілька хвилин гравець, який перебуває на перегляді у команді, дальнім ударом закинув смугастого за комірець кіпера балаклійців, 2-0.

По перерві ситуація на полі кардинально не змінилася, хоча склад динамівців оновився більш ніж на половину. Третій гол записав на свій рахунок кращий бомбардир минулорічного чемпіонату області Віктор Дем’янко, який виявився спритнішим за суперників на добиванні. Підсумував рахунок зустрічі результативним завершенням індивідуальних дій Ілля Вановський.

Отже, підсумовуємо 4-0 на користь динамівців і «шість з шести при 6-0» після двох турів змагань. Наступний матч турніру Зимової першості області за участю першої команди ФК «Універ-Динамо» відбудеться 21 березня на стадіоні НТК «Динамо-Арена». Суперником динамівців буде первомайський ФК «Квадро».