ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-02-21601

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Вікторія» (смт. Миколаївка, Сумська область) 0-1.

В суботу, 20 лютого, наш клуб провів товариську гру з флагманом аматорського футболу України - ФК «Вікторія» із Сумської області. 

Гра проходила на стадіоні НТБ «Металіст», де власне команда із Сумщини проводить свій зимовий збір. 

На матч біло-сині вийшли у такому складі: 
Швайченко, Луценко (К), Зайчук, Процюк, Самчук, ГНП, Омельяненко, Гнилицький, Лавренов, Ольховський, Дем’янко. 

Перший тайм завершився безгольовою нічиєю. Команди  грали у відкритий комбінаційний футбол,  активно використовуючи, як діагональні передачі так і короткий пас. Щоправда варто відмітити кіперів обох команд, які у рамці своїх воріт почувалися впевнено. Більше поталанило нашому кіперу Швайченку, коли він переграв нападника сумчан під час виходу сам на сам, після невдалої скидки від нашого гравця.  У свою чергу кіпер Вікторії теж вдало вигравав верхову боротьбу після стандартів від Універ-Динамо. 

В таймі другому команди відновили боротьбу і вже за декілька хвилин від його початку, встигли обмінятися небезпечними моментами.  Пізніше, Лавренов мав відмінну нагоду для відкриття рахунку, але на замиканні поцілив у поперечину. 
З часом тренери команд  провели заміни, змінивши близько 50% гравців. 
Відповідно біло-сині на 70-й хвилині матчу провели відразу шість замін.  Замість Зайчука, Омельяненка, Гнилицького, Самчука, Ольховського та Дем’янка в гру вступила група гравців, яка перебуває у команді на перегляді, також свій шанс проявити себе отримала перспективна молодь клубу. 

Малюнок гри дещо змінився. Внаслідок неузгоджених дій наших молодих гравців у опорній зоні, Вікторія через короткий пас пройшла центром поля і забила гол на початку останньої 10-ти хвилинки матчу. Проте з часом гра знову вирівнялась і кінцівка двобою пройшла у рівній боротьбі, де молоді футболісти нашого клубу мали щонайменше дві нагоди для взяття воріт, але надійно зіграв кіпер Вікторії. 

Дякуємо за гру титулованому супернику та бажаємо йому перемог у наступних матчах.