ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-09-27739

Парад голів на Динамо-Арені!

На гру проти однойменного ФК «Зміїв» наставник біло-синіх Сергій Сизихін із перших хвилин випустив резервний склад виконавців і як показав матч не прогадав. На лавці запасних залишились Зайчук, Омельяненко, Єлоєв, Гнилицький, Дем’янко та Луценко з Маніком, а Швайченко та Лавренов взагалі не потрапили до заявки і пропускали матч через ушкодження.

На поле із капітанською пов’язкою команду вивів Процюк у захисті з яким зіграли Самчук та Бондаренко. У центрі півзахисту діяли Вербицький, Азізов та Кучирка, а на флангах вінгери Татьков та Гудзь. Два нападники Сивоконь та Жук, відмітимо, що саме для останнього це був дебютний матч у складі динамівців.

Початок матчу був не передбачуваним - вже на другій хвилині міг забивати Сивоконь, але за хвилину вже Середнюк відбивав одинадцятиметровий у наші ворота, браво Олег.

Розпечатав ворота Самчук, який після подачі кутового, головою, загнав м’яч у сітку воріт гостей, за декілька хвилин Татьков з пенальті подвоїв результат за фол на Кучирці, а з часом Сивоконь і Жук довели першу половину до розгромних 4:0.

На другий тайм біло-сині вийшли майже у такому ж складі, щоправда травмувався Кучирка і його ще в першому таймі змінив Омельяненко, а замість Сивоконя вийшов Дем’янко.

Зміїв виглядів безпорадно і вже на 54-й хвилині Омельяненко забив п’ятий, але на цьому гольова динамівська феєрія не завершилась і до завершення матчу глядачі побачили ще чотири голи у воротах ФК «Зміїв» - Жук оформив хет-трик, Гнилицький продемонстрував майстер-клас, а Самчук вже на 90-й хвилині заморозив результат - 9:0

Дякуємо ФК «Зміїв» за чесну гру, бажаємо позитивного настрою на вихідні і успіхів у наступних матчах…