ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-09-24677

Залишаємо кубковий турнір!

Кубок України ААФУ. Попередній етап. Матч-відповідь.

 

ФК «Металург-2»  (Запоріжжя) –  ФК «Універ-Динамо» (Харків) – 1:0 (перший матч – 1:2).

23.09.2020. 16:00. Великий Луг. Стадіон НТБ “Металург”.

Арбітр: Бондаренко (Маріуполь).

«Металург-2»: Осадчук, Страдс, Даглас, Каторкін, Новиков (Бойко, 56), Нестеренко, Кузьмович (Хамаха, 77), Близнюк (Товстоног, 90+2), Варяник, Ковальський, Кораблін (Приймаченко, 90+2).

«Універ-Динамо»: Середнюк, Бондаренко, Гнилицький (Вербицький, 67), Дем’янко, Єлоєв (Татьков, 70), Зайчук, Лавренов (Кучирка, 77), Омеляненко (Азізов, 67), Процюк, Самчук, Соломаха.

Гол: Варяник, 61.

Попередження: Ковальський, 54; Кузьмович, 64; Страдс, 84 – Процюк, 47; Дем’янко, 73; Кучирка, 87; Азізов, 88.

Вилучення: Ковальський, 90+4 (повторне попередження)

До матчу-відповіді із дублем запорізького Металурга динамівці  підійшли у розібраному стані і як наслідок провели свою  найгіршу гру в сезоні.  Є причини, більше того вони очевидні і нажаль найголовніші це - травмування гравців та їх хворобливий стан. На жаль для того, щоб пройти до наступного раунду змагань біло-синім, як і минулого року не вистачило одного забитого м‘яча. Проте не варто звинувачувати  тренера або гравців, оскільки тяжко грати, коли ключові гравці основного складу відсутні, а половина команди перебуває не у своїх максимальних кондиціях. Останнім часом хвиля хвороб і незгод накрила нажаль і нашу команду.... і відверто кажучи виїзд на гру до останнього дня був під питанням - їхати чи ні? Якщо так, то кого брати? Дуже багато такого роду запитань останні два тижні.

У Запоріжжі не змогли зіграти на «нуль».

Вдома ми виграли 2:1, а на виїзді поступились 0:1. За правилом «голу на виїзді» проходить Металург-2. На жаль, як і минулого року залишаємо турнір через «дитячі» помилки наших кіперів. Очевидно, відсутність авторитетного капітана команди Луценка значно вплинула на результат обох матчів. Мінус основні голкіпери Швайченко, Манік, з огляду на це - в рамці юний Середнюк, його рокова помилка, але це вже зовсім інша історія...

Вітаємо ФК «Металург-2» із виходом до наступної стадії розіграшу Кубку ААФУ.

Тепер присвятимо себе і сфокусуємось повністю на чемпіонаті Харківськоі області, де маємо принаймі  непогані шанси залишитись на лідируючій позиції - це було і залишається нашим головним  завданням на сезон 2020!

Як і завжди віримо в команду!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!