ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-09-14841

Універ-Динамо vs Арена на Динамо-Арені!

ФК «Арена» (Харків) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 1-4.

12.09.2020; 17.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Бондар, Бутенко, Демченко.

Інспектор: Сергеєв.

«Арена»: Танцюра, Лозобко, Чапланов, Ольховський О., Зінов’єв, Шинкарьов (Голік, 82), Кондратович, Локтін (Сальников, 80), Жук, Євстратенко (Буташов, 80), Ворохобін.

«Універ-Динамо»: Швайченко, Процюк, Луценко (Бондаренко, 60), Самчук, Гнилицький (Азізов, 49), Лавренов (Вербицький, 63), Омеляненко, Єлоєв (Новіков, 66), Гудзь (Татьков, 49), Дем’янко, Сивоконь.

Голи: Ольховський, 33 - Луценко, 19-пен; Процюк, 23; Гнилицький, 36; Дем'янко, 65.

Попередження: Лозобко.

 

 «Арена»

 

«Універ-

Динамо»

      1  

Забиті голи

     4

     12 

Ударів по воротах

    18

      4  

З них в ствір воріт

     8

      8

З них мимо та заблокованих

     8

      0  

З них в каркас воріт

     2

      2

Кутові

    10

      0  

Офсайди

     1

      1 

Попередження

     0

 

Футбольний клуб «Арена»- дуже молодий колектив і саме нестача досвіду позначається на результатах виступів команди у обласних змаганнях. Поки що юні аренівці замикають турнірну таблицю чемпіонату, але останні матчі вони провели на високому рівні, відібравши важливі очки у первомайського «Квадро» і лише мінімально поступились футбольним клубам «Богодухів» та «Первомайський». Повертаючись до гри відмітимо, що

гольовими нагодами у виконанні обох суперників на початку зустрічі краще розпорядилися динамівці. Простріл Лавренова на набігаючого Дем’янка захисник «Арени» зупинив рукою, а оскільки цей епізод трапився у межах карного майданчика, головний арбітр зустрічі Бондар вказав на олинадцятиметрову позначку. Вирок арбітру бездоганно виконав капітан біло-синіх Луценко, розвівши сферу та воротаря по різним кутам. До речі, це вже шостий м’яч Ігоря у змаганнях і він вийшов на четверте місце у списку кращих бомбардирів Вищої ліги чемпіонату області, скоротивши відстань від Скотаренка (Лозова-Панютине) і Собка (Зміїв), та зберігши гандикап у протистоянні зі своїм товаришем по команді Дем’янком, який теж відзначився забитим голом у звітному поєдинку. Гол-красень Віктора (після передачі вздовж лінії карного майданчика від Сивоконя Дем’янко з ходу потужним ударом зняв «павутиння» з правої від себе дев’ятки!) дозволив йому з дванадцяттю м’ячами очолити гонку голеадорів першості і підсумував результат матчу. А між голами наших бомбардирів глядачі на «Динамо-Арені» побачили ще три голи – два у виконанні динамівців (у першому випадку Процюк вчасно відгукнувся на передачу Лавренова, у другому – Гнилицький зі стандарту з 25-ти метрів не залишив шансів кіперу «Арени») і один аренівців (Ольховський результативно завершив позиційну атаку). 4:1 - перемога для біло-синіх стала вже одинадцятою у дванадцяти матчах обласного чемпіонату і сьомою з великим рахунком.

Вітаємо наших хлопців з восьмою поспіль перемогою і бажаємо успішного старту на всеукраїнських змаганнях!

 

Нагадуємо – 16 вересня, середа, 16.00, стадіон НТК «Динамо-Арена», Кубок України під егідою ААФУ, ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Металург-2» (Запоріжжя).