ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-08-31929

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Квадро» (Первомайський) 3-0.

29.08.2020; 17.30; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Абдула, Думенко, Брикун.

Інспектор: Беккер.

«Універ-Динамо»: Маник, Процюк (Бондаренко, 82), Луценко, Самчук, Гнилицький (Азізов, 84), Лавренов (Вербицький, 76), Омеляненко (Татьков, 79), Гудзь, Єлоєв (Зайчук, 88), Кучірка, Дем’янко (Сивоконь, 72).

«Квадро»: Жилін, Томпсон, Гречихін, Гуренко (Христенко, 46), Воловик, Уче, Кузнецов, Сара, Окох (Ннейн, 46), Обімдіке (Шафоростов, 80), Семьонов (Бистрицький, 62).

Голи: Дем’янко, 7, 39; Омеляненко, 67.

Попередження: Процюк, 62; Маник, 65; Азізов, 90 – Уче, 53; Обімдіке, 62.

 

 «Універ-

Динамо»

 

«Квадро»

      3  

Забиті голи

     0

     16 

Ударів по воротах

    11

     11  

З них в ствір воріт

     3

      5

З них мимо та заблокованих

     8

      0  

З них в каркас воріт

     0

      5

Кутові

     3

      1  

Офсайди

     0

      4 

Попередження

     2

 

Суперник біло-синіх у десятому турі чемпіонату області у Вищій лізі футбольний клуб «Квадро» знаходиться у групі лідерів і небезпідставно претендує на підсумкові медальні місця турніру. Команда на високому рівні провела перше коло змагань і лише незапланована втрата очок у зустрічі з «Ареною» поки залишає первомайський колектив поза трійкою призерів. Додала позитиву у настрій гравців «Квадро» і гостьова велика перемога над міцним ФК «Богодухів» у минулому турі. Перед тренерським штабом динамівців крім спроби приборкати силу та надмотивованість суперника потрібно було вирішити ще одне непросте завдання. Відразу кілька основних гравців групи атаки з різних причин не змогли взяти участь у сьогоднішній грі. Поява на вістрі нападу універсала Кучірки була кроком вимушеним, але в деяких моментах, як у епізоді з першим голом, результативно-виправданим! Данило зі своїми партнерами на правому фланзі нав’язали боротьбу первомайським захисникам, стягнули на себе відразу кілька гравців суперника, ну а далі розвиток подій у атаці,  як «для підручників» - швидкий перехід з флангу на фланг і ювелірна продольна передача на сорок метрів від Гнилицького з майстерним завершенням у дотик головою від Дем’янка. До речі, дуже схожий гол біло-сині (Дем’янко) забили у матчі першого кола у Первомайському. Другий гол у ворота «Квадро» знову пройшов за безпосередньої участі Гнилицького та Дем’янка. Денис на підступах до карного майданчика перехопив м’яч у суперника і миттєво переадресував його в район одинадцятиметрової позначки на Віктора, той одним дотиком не тільки звільнився від захисника, але й зробив для себе зручну позицію для результативного завершення атаки – шансів у кіпера гостей Жиліна на порятунок практично не було. «Вбивчий» шанс для гостей на початку другого тайму, коли добивання форварда «Квадро» після сейву Маника практично по порожніх воротах виявилося невлучним, стало сигналом біло-синім для більш активних атакувальних дій. Наступні двадцять хвилин до третього голу запам’ятались чередою нереалізованих небезпечних моментів у виконанні Омеляненка, Кучірки, Гнилицького та Самчука. У деяких моментах нашим гравцям бракувало влучності, у інших кіпер гостей діяв відмінно. На 67 хвилині нарешті такий бажаний третій гол відбувся! Удар з флангу під дальній кут воріт від Омеляненка виявився у підсумку біл’ярдно влучним. Можна відмітити продуктивні дії у цьому епізоді Дем’янка, який спробою змінити напрям польоту м’яча дезорієнтував Жиліна і таким чином став співавтором взяття воріт. Після 0-3 первомайці спробували повернути гру у своє русло, організували кілька небезпечних атак, але захист біло-синіх на чолі з капітаном команди Ігорем Луценко не дозволив форвардам «Квадро» увійти в гру «на повну» кіперу динамівців Олексію Манику.

Перемога над одним з конкурентів у боротьбі за високі місця ще більш зміцнила лідируючу позицію ФК «Універ-Динамо» у Вищій лізі чемпіонату області. Бажаємо нашим хлопцям нарощувати переможний темп  у наступних зустрічах, а суперникам до змістовної гри у їхньому виконанні додати ще трішки вдачі. «Квадро» своєю грою заслуговує на місце у трійці призерів чемпіонату!