ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-08-191150

Команда провела спільний перегляд короткосюжетного фільму «FCUD- КРОК ЗА КРОКОМ»

На початку заходу Голова правління клубу Сергій Миколайович Бортник відмітив тих гравців, які з перших днів стояли у витоків команди. Так подяки отримали Роман Гудзь, Віктор Дем’янко, Дмитро Бондаренко та Данило Кучірка. Також були відмічені гравці, які розпочали свої виступи в команді у 2017 році, а саме Ігор Швайченко та Владислав Процюк.

Пам’ятними знаками клубу були нагороджені Денис Гнилицький (автор першого історичного голу на Динамо-Арені 5 серпня 2017 року) та Владислав Леонідович Зайчук, найдосвідченіший гравець команди.

Почесними грамотами було нагороджено Сергія Валерійовича Сизихіна (головного тренера) та Ігора Анатолійовича Луценка (помічника тренера).

Також, для гравців клубу була проведена цікава лекція про періоди становлення, функціонування та розвитку нашої команди. Цікаво було згадати та послухати про ігри, рахунки матчів та цікаві моменти із життя клубу.

Гравці переглянули фільм «FCUD - КРОК ЗА КРОКОМ», після чого їм був організований невеличкий фуршет!!!

А як Ви проводите злагодженість своєї команди? Пишіть у коментарях. Футбол Харківської області повинен бути завжди на високому рівні!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!