ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-08-17874

У відпустку з гарним настроєм!!!

ФК «Маяк» (Валки) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 1-2.

15.08.2020; 17.00; м. Валки; Стадіон ім.А. Г. Свистунова.

Арбітри: Кривушкін, Запорожський, Ніконенко.

Інспектор: Плужник.

«Маяк»: Коверя, Гуляєв (Резнік, 76), Бурда, Антонов, Маслов (Мальований, 46), Мандей (Цимбал, 81), Жданов, Голуб (Циба, 76), Петров, Рязанцев, Холодков.

«Універ-Динамо»: Швайченко, Луценко, Процюк, Самчук, Гнилицький, Лавренов, Омеляненко, Єлоєв (Кучірка, 71), Гудзь (Зайчук, 79), Дем’янко (Сивоконь, 88), Кабан (Азізов, 90).

Голи: Голуб, 50 – Кабан, 14; Дем’янко, 70.

Попередження: Рязанцев, 39; Мандей, 44 – Кабан, 17; Дем’янко, 35; Процюк, 75; Зайчук, 83; Азізов, 90+3.

Вилучення: Рязанцев «Маяк», 73 (друге попередження).

 

 «Маяк»

 

«Універ-

Динамо»»

      1  

Забиті голи

     2

     15  

Ударів по воротах

    21

      6   

З них ударів в ствір воріт

    10

      9

З них ударів мимо та заблокованих

    11

      0 

З них ударів в каркас воріт

     0

      1

Кутові

     7

      1 

Офсайди

     5

      2  

Попередження

     5

      1

Вилучення

     0

 

В останньому матчі першого кола динамівці зустрічались у виїзному матчі із ФК «Маяк» Валки. Гра несла особливий характер, оскільки історично, жодного разу біло-сині на полі господарів не перемагали. Більше того, у гонці за найвищі нагороди, нашу команду влаштовувала лише перемога, жодних інших варіантів не приймалось. До гри біло-сині підходили з гарним настроєм після переконливої  перемоги над Енергетиком. 

Маяк, до гри проти лідера, підійшов у своєму оптимальному складі, до того ж команді треба будо реабілітуватися після останньої розгромної поразки на виїзді від Богодухова. 

Вже на перших хвилинах матчу підопічні Сергія Сизихіна створили небезпечний момент, у якому форвард Дем’янко повинен був використати вихід сам на сам, але на жаль його підвела реалізація. Маяк у свою чергу теж організовував непогані комбінації, але захист Луценко-Процюк-Самчук діяв надійно.  

Рахунок було відкрито на 16-й хвилині матчу, а автором голу вкотре став Данило Кабан, який уникаючи офсайду, вибіг із за-за спини суперника і скоротивши дистанцію сильно побив у правий від себе кут -1:0.  Наприкінці першого тайму динамівці знову організували результативну атаку, яка завершилась взяттям воріт, але асистент угледів тут офсайд. М’яч було відмінено, проте зі слів інспектора матчу гол був забитий чисто. На жаль замість того, щоб починати з центра поля, валківці ввели м’яч від воріт.

В другому таймі на 50-й хвилині господарі забили красивий гол. Гравець місцевої команди сходу пробив і м’яч по дузі залетів у дальній кут - 1:1.

Гра набрала обертів, боротьба точилася на кожному клаптику футбольного поля, (якщо його можна так назвати,) . 

На 70-й хвилині динамівці вийшли вперед, Елоєв подав, а Дем’янко вколотив. Після другого голу біло-сині, вже за традицією,  могли довести рахунок до розгромного, але задовольнилися скромними 2:1.

Вітаємо керівництво, команду, вболівальників, з перемогою. Маяку дякуємо за цікаву гру! 
Йдемо на відпочинок у гарному настрої!

Дальше більше!!!