ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-07-281067

Результативна домашня перемога!

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Лозова-Панютине» (Лозова) 6-2.

25.07.2020; 18.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Кривушкін, Павлов Д., Павлов В.

Інспектор: Гуртовой.

«Універ-Динамо»: Манік (Швайченко, 23), Бондаренко, Луценко, Процюк, Гнилицький (Азізов, 90), Лавренов (Кучірка, 83), Омеляненко, Єлоєв (Татьков, 86), Зайчук (Гудзь, 86), Кабан (Ольховський, 86), Дем’янко (Сивоконь, 90).

«Лозова-Панютине»: Мурга, Кривошеєв, Солодовник (Какадій Р., 70), Скляр (Боровик С., 79), Гресько, Карпенко (Мєркулов, 65), Шатрава, Шеншин, Сластінов (Гребенюк, 75), Мазун (Семиволос, 86), Скотаренко.

Голи: Дем'янко, 37; Процюк, 58; Луценко, 72, 81- пен; Татьков, 89; Ольховський, 90+1 - Скотаренко, 5; Шатрава, 67.

Попередження: Гнилицький, 41; Луценко, 62 - Мурга, 41; Сластінов, 46; Шатарва, 54; Мєркулов, 78; Гресько, 83.

 

 «Універ-

Динамо»

 

«Лозова-

Панютине»

      6  

Забиті голи

      2

     38  

Ударів по воротах

     11

     17  

З них у ствір воріт

      6

      2   

З них в каркас воріт

      0

     10

Кутові

      1

      7 

Офсайди

      2

      2 

Попередження

      5

 

Динамівці пропустили вже на 5-й хвилині матчу. Найкращий за усіма показниками нападник обласного чемпіонату Скотаренко після флангової передачі, в дотик головою, майстерно скорегував сферу в «дев’ять». Манік навіть не поворухнувся, оскільки м‘яч був із розряду тих, що практично не беруться.  Хоча до цього дві слушні нагоди для взяття воріт мали по черзі Кабан і Дем’янко.

Після невдалого старту біло-сині ще більше розвернули гру у інший бік і, загравши першим номером, притисли  гостей до власних воріт. Знову Дем’янко втратив нагоду відновити паритет, а за декілька хвилин і взагалі вивести свою команду вперед.  Захист гостей, хоча і тріщав по швах,  проте якимось дивом йому вдавалося відбивати натиск динамівців і м‘яч по зрадницьки відмовлявся залітати у сітку воріт. У більшості випадках варто відмітити голкіпера лозівчан Мургу, який був на висоті і щонайменше тричі рятував свою команду від провалу. Просто блискучу реакцію демонстрував кіпер гостей, браво!

Проте, все ж таки, ще до перерви біло-сині відновили паритет на табло, провівши відмінну комбінацію, завершенням якої став результативний влучний постріл Дем’янка на 37-й хвилині зустрічі.  Другий м‘яч, хоч і назрівав, але на перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1.

В таймі другому, вже з перших   його хвилин, команди обмінялись небезпечними моментами. Знову Скотаренко був небезпечним у карному майданчику динамівців, але Швайченко був на своєму місці.

По грі було помітно, що рахунок не влаштовує жодну із команд, ані господарів, ані гостей. Знову команди додали обертів. Після веремії у карному майданчику гостей м’яч відлетів на набігаючого Процюка, у свою чергу Влад, прийнявши, пробив точно в праву дев’ятку  - гол виявився справжньою окрасою матчу. Гості побігли відіграватись і спільними зусиллями зрівняли рахунок, забивши другій і як виявилось свій останній на сьогодні м‘яч.

Такій стан справ звісно не влаштовував біло-синіх і вже на 72-й хвилині після розіграшу кутового капітан динамівців Луценко вколочує сферу у білий прямокутник гостей. Господарі виходять вперед і на куражі продовжують тиранити ворота гостей. В одній із сутичок у карному майданчику, м’яч потрапляє в долоню захиснику лозівчан. Гості навіть не апелюють, адже порушення очевидне - Кривушкін вказує на 11-ти метрову позначку - Луценко пробиває без шансів для Мурги - 4:2.

Йшла 82-га хвилина зустрічі. Гості провели вже близько трьох замін, випустивши на поле своїх рятівників з минулих матчів. Наставник динамівців Сергій Сизихін теж провів декілька замін і як показала практика -влучних. Вже на 89-й хвилині Татьков замкнув прострільну передачу від Гудзя -5:2, а на 90+1 хвилині матчу свій перший гол у чемпіонаті забив Ольховський , таким чином встановивши підсумковий, можна навіть так сказати, розгромний рахунок матчу - 6:2.

За підсумками 6-го туру динамівці залишили за собою першу сходинку турнірної таблиці, але вся боротьба ще попереду.

Дякуємо ФК «Лозова-Панютине» за чесну гру,  та бажаємо успіхів у наступних матчах!

Головний тренер ФК «Універ-Динамо» Сергій Сизихін: «Ми провели гарну гру з одним із лідерів чемпіонату, створили достатню кількість гольових моментів, але не зуміли якісно ними розпорядитися і забити! Нам не вистачає холоднокровності та майстерності, та треба також віддати належне голкіперу суперника, який провів матч на дуже високому рівні! І ми, і Лозова грали тільки на перемогу. Обидві команди не відсиджувалися у обороні і багато атакували. Була непогана динаміка гри, швидкість, боротьба і забиті голи! Я вдячний своїм хлопцям за гру, за ігрову дисципліну і самовіддачу! Усіх наших вболівальників поздоровляю із заслуженою перемогою!».