ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-07-121005

Поступаємося у виїзному матчі!

ФК «Авангард» (Харків) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 3-2.

11.07.2020; 17.00; смт. Березівка; Стадіон «Автомобіліст».

Арбітри: Афанасьєв, Мустафаєв, Ткаченко.

Інспектор: Гуртовой.

«Універ-Динамо»: Маник, Луценко, Бондаренко, Зайчук, Процюк, Гнилицький, Лавренов, Кучирка (Омеляненко, 43), Єлоєв (Гудзь, 73), Дем’янко (Сивоконь, 85), Кабан (Ольховський, 73).

«Авангард»:  Коваленко, Яшин (Шабалтас, 88), Скоріно, Потімков, Острик, Барсуков, Глушко (Бордовський, 60), Бородін (Медяник, 77), Журавель (Кучков, 63), Резепов (Баранов, 85), Ндукве (Кузубов, 88).

Голи: Резепов, 31; Ндукве, 55, 68 - Кабан, 37; Омеляненко, 62.

Попередження: Коваленко, 21; Ндукве, 51; Медяник, 90+4 - Гудзь, 81; Лавренов, 83.

 

 «Авангард»

 

«Універ-Динамо»

         3

Забиті голи

           2

        10

Ударів по воротах

          16

         7

Ударів в ствір воріт

           9

         1

Ударів в каркас воріт

           0

         2

Кутові

           8

         3

Офсайди

           1

         3

Попередження

           2

 

По подіям на полі у першій половині першого тайму важко було передбачити підсумкову поразку динамівців. За ігровими статистичними показниками наша команда переграла свого  опонента, але рахунок, як кажуть, на табло. Усе йшло за планом, хоча початок був кволим з-боку обох команд. Була перевага, були створені небезпечні моментів Авангард уміло захищався і запропонував все-таки свій сценарій гри. Перша ж контр-атака на 31-й хвилині організована господарями поля, завершилась взяттям воріт нашої команди. Прикро для нас, що це був перший удар у ствір воріт динамівців і відразу - стовідсоткова реалізація.

Відігралися біло-сині  доволі швидко. Мабуть наймолодший учасник чемпіонату області Данило Кабан, майстерно зіграв на добиванні і обікравши голкіпера, головою переправив м’яча у сітку воріт суперника. Інтрига продовжилась, ще на перерву могли піти за перевагою у рахунку на свою користь, мали шанси і Дем’янко і Кучирка але не судилось.

На жаль, початок другої половини зустрічі відверто не удався. Легковажно підійшли до стандарту у свої ворота на 55-й хвилині, за що відразу і поплатилися - 2:1.  Після забитого господарі побігли на половину поля динамівців і почали грати у відкритий футбол, внаслідок чого поплатились на 62-й хвилині - Омельяненко розігравши трьох-ходівку із Кабаном, пробив у правий нижній кут - 2:2. Хоча варто відмітити, що до цього, Манік у складних епізодах двічі врятував свою команду.  Знову точка відліку почалася з нуля для обох команд. Але у заключній 20- ти хвилинці, знову ми віднеслись легковажно до захисту своїх володінь і пропустили необов’язковий, але з-богу господарів трудовий м‘яч, адже гравець Авангарду пробив із-за меж карного мвйданчика.

Чи було достатньо часу для того, щоб забити - звичайно було, але господарі не дозволили цього зробити. Чого лише вартий сейв кіпера і його реакція після просто убивчої позиції після стандарту у перехваті від Дем‘янка. Були моменти, але рахунок так і залишився незмінним.

Вітаємо Авангард із заслуженою перемогою,  продовжуйте у такому ж дусі із іншими командами чемпіонату.