ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-06-151028

Переможний фінал!

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Зміїв» (Зміїв) 3-1.

13.06.2020; 17.00; с. Високе; НТБ «Металіст».

Арбітри: Афанас’єв, Поважний, Думенко.

Інспектор: Лисакевич.

ФК «Універ-Динамо»: Манік, Луценко, Гудзь, Процюк, Дем’янко (Ольховський, 71), Черченко (Сивоконь, 58), Гнилицький, Кучирка (Логвіненко, 58), Бондаренко, Омеляненко (Азізов, 77), Єлоєв (Лавренов, 58).

ФК «Зміїв»: Рогожников, Буличев, Давиденко, Шеховцов, Калмиков (Неклонський, 41), Пивоваров (Тарасенко, 68), Соломаха (Сагайдачний, 71), Лещенко, Якименко, Чаплик (Маурі, 21), Собко (Остапенко, 59).

Голи: Кучирка (12), Луценко (15-пен), Омеляненко (33) – Якименко (44).

Попередження: Манік (32), Луценко (63) – Соломаха (20), Собко (27), Пивоваров (66).

 

 «Універ-

Динамо»

 

«Зміїв»

        3

Забиті голи

     1

       11

Ударів по воротах

     5

         7

Ударів в ствір воріт

     3

         2

Ударів в каркас воріт

     0

         4

Кутові

     3

         6

Офсайди

     0

         2

Попередження

     3

 

Жодного втраченого очка на шляху до фіналу. П’ять перемог з п’яти, і всі з великим рахунком (різниця м’ячів 24-1). З такими показниками підійшла до головного матчу Зимової першості Харківської області перша команда футбольного клубу «Універ-Динамо». Те, що гра буде напруженою, сумнівів не було. Фінальні матчі за головний трофей будь-яких змагань завжди проходять з максимальною віддачею усіх без виключення дійових осіб цих поєдинків. Не стала виключенням з правил і звітна зустріч.

Побоювання вболівальників динамівців перед початком матчу з приводу нової моделі гри лінії півзахисту зі зміною амплуа деяких гравців  змінилися зовсім протилежними відчуттями після 33 хвилини зустрічі, оскільки саме півзахисники біло-синіх стали головними дійовими особами усіх трьох м’ячів у ворота суперника. Результативний постріл Кучирки із розряду «без шансів для воротаря» розпочав гольову ходу біло-синіх. Потім удар Гудзя з правого кута штрафного майданчика гравець зміївчан заблокував за волейбольними правилами. Справедливий вирок арбітру впевненно реалізував Луценко, розвівши м’яч і воротаря по різним кутам. Останній гол Омеляненка, який Іван забив чудовим обвідним ударом у дальній кут від воротаря, став наслідком продуктивних дій (відбір та зручна передача) Єлоєва на правому фланзі. Запам’ятався впевненими діями у рамці воріт дебютант команди Манік. Його неймовірний сейв на останній хвилині першого тайму допоміг динамівцям піти на перерву за комфортної переваги у три м’ячі. Мав доводити рахунок до розгромного відразу після відпочинку Черченко, та його удар після виходу віч-на-віч з кіпером прийняла на себе стійка воріт. Правило «Не забиваєш ти, забивають тобі» спарцювало і на цей раз. Секундна розслабленість у середині поля коштувала команді пропущеного м’яча. Гол зміївчан відкрив для них «друге дихання», але вдала серія замін від наставника біло-синіх Сергія Сизихіна дозволила перевести перебіг подій у зустрічі у гру по результату і унеможливила сподівання суперників на «інфарктну» кінцівку матчу.

Підсумок – впевнена перемога ФК «Універ-Динамо» і черговий трофей високо над головами друзів по команді у руках капітана біло-синіх Ігоря Луценка!