ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-03-161293

Без шансів для «Арени».

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Арена» (Харків) 5-0.

14.03.2020; 13.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Панчишин Д., Легеза, Семенюк.

Інспектор: Кореньков.

«Універ-Динамо»: Манік (Швайченко, 64), Луценко, Зайчук (Гудзь, 49), Черченко (Дем’янко, 49), Гнилицький, Бондаренко (Гулуєв, 64), Омеляненко, Азізов (Кучирка, 69), Логвіненко (Ольховський В., 49), Гравець на перегляді, Гравець на перегляді (Запорощенко, 49).

«Арена»: Архипчук (Лавута, 67), Ольховський О., Кунченко, Буташов (Москалець, 41), Ворохобін (Поліщук, 51), Левченко (Ірха, 41), Євстратенко, Перевозний (Семиволос, 61), Кондратович, Жук (Бакуменко, 67).

Голи: Гравець на перегляді (6), Ольховський В. (51), Омеляненко (62), Дем’янко (79, 80).

Попередження: Жук, Поліщук, Ірха – усі «Арена».

 

«Універ-

Динамо»

 

«Арена»

        5

Забиті голи

     0

       26

Ударів по воротах

     5

       19 

Ударів в ствір воріт

     3

        1

Ударів в каркас воріт

     1

        9

Кутові

     2

        2

Офсайди

     0

        0 

Попередження

     3

Для футбольного клуба «Арена» звітний поєдинок мав вирішальне значення. Тільки перемога залишала для них шанси на сподівання за підсумками групового етапу потрапити до чільного дуету переможців і здобути право представляти свій клуб у півфіналі Зимової першості Харківської області з футболу. Динамівці, вирішивши свої турнірні питання у минулому матчі з «Квадро» (перемога 4-1), теж прагнули перемоги, але паралельно стояло більш вагоме завдання – показати гру, яка б у майбутньому мала допомогти біло-синім реалізувати свої чемпіонські амбіції у турнірах різного рівня. Сподівання гостей на прийнятний для себе результат зруйнувалися вже на шостій хвилини після гольового завершення можливим новачком розрізного прострілу від Черченка. Невдовзі аренівці могли «зачепитися» за гру. Красивий сейв кіпера господарів Маніка завадив їм навіть подумати про позитивний у подальшому для себе підсумок. Героєм наступних сорока п’яти хвилин можна сміливо назвати воротаря «Арени» Архіпчука. Тільки тринадцятий підряд за ліком удар у ствір його воріт виявився результативним. Все що знадобилося в цьому епізоді Ольховському, так це зайняти зручну для себе ударну позицію на лінії воротарського майданчика, фланговий півзахисник Гудзь «снаряд» доставив   вчасно і прицільно. Третій гол, забитий Омеляненком, став наслідком комбінаційних дій команди. Ну а завершив справу вчорашній іменинник Дем’янко. Дубль Віктора в ендшпілі зустрічі став його подарунком всій команді на свій День народження! Четверта поспіль перемога з великим рахунком ще більш зміцнила лідируючу позицію групи «А» першої команди футбольного клубу «Універ- Динамо». Тепер в активі біло-синіх 12 очок з 12 можливих за різницею м’ячів 20 – 1. Поздоровляємо наших хлопців з перемогою і з нетерпінням очікуємо на наступний матч з дуже принциповим суперником ФК «Лозова-Панютине».