ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-02-231539

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Металіст-1925» (Харків). Анонс. 25.02.2020; 12.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена». Товариська зустріч.

У вівторок 25 лютого  «біло-сині»  проведуть  товариську зустріч із одним із лідерів Першої професійної ліги України, головним претендентом на вихід до Favbet Ліги харківським ФК «Металіст-1925».

Історія наших гостей розпочинається з 2016 року. Саме тоді засновниками клубу було прийняте рішення на базі ТОВ «Авангард» (Харків) створити футбольний клуб «Металіст-1925». У перший рік свого існування команда здобула срібні нагороди Аматорського чемпіонату України і здобула путівку до Другої ліги ПФЛ. Наступний сезон (2017/18), і знову харків’яни роблять крок уперед, здобувши перепустку до Першої ліги України. Протягом  усього сезону 2018/19 «Металіст-1925» перебував у групі претендентів на вихід до Favbet Ліги, лише в останньому турі втратив шанс здобути путівку до найвищого дивізіону.  Перше коло у чемпіонаті 2019/20 харків’яни завершили у групі лідерів, маючи у своєму активі 35 очок після 19 зустрічей, відстаючи від вінниківського «Руху» (перше місце на цей час) усього на 4 очки.

Керівництво ФК «Металіст-1925» ставить перед командою високі цілі, відповідно до цього проводиться і трансферна політика. З тих гравців, які залишили клуб у зимове міжсезоння лише захисник Кравченко мав постійне місце у основі. Інші: Федак, Жданов, Прядун, Петров  та бразилець Додо з’являлися на полі у жовто-синіх футболках лише епізодично. Підсилення у команді більш вагоме. Одне з проблемних місць у захисті повинен закрити Ченбай з «Кремня», конкуренцію гравцям півзахисту складе Банасевич з «Руху» а напад посилить один з кращих бомбардирів (9 голів) Першої ліги Гегедош (екс-Минай). Ці гравці вже офіційно оформили свої трудові відносини з ФК «Металіст-1925».

Контрольні матчі ФК «Металіст-1925» у міжсезоння: «Авангард» (Харків) 5-2, «Альянс» (Липова Долина) 4-0, «Вовчанськ» (Вовчанськ) 2-1, «Гірник-Спорт» (Горіщні Плавні) 2-2, «Авангард» (Краматорськ) 2-1.

Для ФК «Універ-Динамо» зустріч з ФК «Металіст-1925» стане черговим екзаменом для молоді та можливих новачків команди. Перевірку на міцність у матчі з дуже сильним суперником пройдуть і досвідчені гравці «біло-синіх». Минула зустріч ще з одним претендентом на підвищення до Favbet Ліги краматорським «Авангардом» дала їжу для роздумів тренерському штабу динамівців. Сподіваємося, поєдинок з «Металістом-1925» теж принесе великий досвід «біло-синім» і допоможе нашим гравцям гідно підготуватися до нового сезону.

Контрольні матчі ФК «Універ-Динамо» у міжсезоння: «Олімпік УФК U-19» (Харків) 3-2, «Авангард» (Краматорськ) 0-4, «Цементник» (Балаклія) (у рамках Зимової першості області) 6-0.

Запрошуємо усіх шанувальників футболу на матч ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Металіст-1925» (Харків) і бажаємо приємного перегляду дуже цікавої зустрічі!