ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-02-21976

Роман Гудзь: Гра з Металістом 1925 - це ще один шанс для нас перевірити свої сили у грі із сильним суперником.

В сезоні 2020 ми знову будемо знайомити Вас із гравцями нашої команди в традиційній рубриці «Віч-на-Віч».А першим нашим співрозмовником став захисник Роман Гудзь.

Розпочнемо:

1) Рома ти один із старожилів один із тих хто з перших днів у команді,отже, що можеш сказати на скільки вона змінилася за ці роки?

 

- Так, звісно команда змінилася на всі 100%, але цей процес не завершується, а знаходиться у постійному русі. Змінилась наша матеріальна база, а ігровий та тренувальні процеси з кожним роком виходять на новий рівень. Вже зараз усі нас знають, не лише в області, але і завдяки участі в аматорському кубку, і в Україні. З таким професійним підходом до справи керівництва університету та клубу і такого кваліфікованого тренера ми поступово рухаємося вперед.

 

2) Як проходить тренувальний процес на даний час?

 

- Він дуже інтенсивний. Тренування проходять кожного дня. Тренажерний зал, фізична підготовка, бігова робота ну і звичайно ж робота з м’ячами. Сергій Валерійович дає дуже хороші вправи, щоб ми витримували усі 90 хвилин гри той темп, що потрібен. Також багато часу присвячуємо теорії в нашому залі, дуже цікаві заняття.

 

3) В минулому році ти грав за Колос Красноград. Це будо твоє рішення чи збіг обставин?

 

- Так, дійсно в минулому році з дозволу керівництва клубу я пограв сезон за ФК "Колос" Красноград. Це був гарний сезон і я допоміг команді стати чемпіонами першої ліги Харківської області. Я гадаю, що це був збіг обставин, який був необхідним мені і він пішов на користь. Я тренувався із своєю командою, а грав за Колос. Але зараз я знову в ФК "Універ-Динамо" кожен день відпрацьовую на тренуваннях і спільно саме із своєю командою хочу у новому сезоні завоювати нові трофеї!

 

4) Як можеш охарактеризувати товариську гру проти першолігового Авангарду?

 

- Гра з ФК «Авангардом» Краматорськ - це дуже хороший досвід, як для команди так і для мене!Не дивлячись на різницю у класі була рівна гра,якби ми реалізували всі свої моменти то все було б інакше. Але це була товариська гра,наш тренер теж хотів подивитись окремих гравців проти сильних команд. Грати з майстрами своєї справи - це дуже великий досвід для молодих гравців команди,які грали в другому таймі. Але я думаю,що ми виглядали дуже достойно!

 

5) Як триває підготовка до запланованого спарингу з Металістом 1925?

 

- Підготовка до гри з Металістом 1925 триває у звичному режимі. Будемо намагатись дати бій професіоналам. Для нас це ще один шанс перевірити свої сили із сильним суперником. Дуже б хотілось зіграти з ними на «Динамо-Арені».

 

6) Які завдання ти ставиш перед собою на найближчий час?

 

- Набрати відмінну фізичну форму, закріпитись в основі. Завдання рости кожного дня в ігровому плані і допомогти команді перемагати в матчах.

 

7) Що б хотів побажати молодим футболістам команди?

 

- Щоб вони прикладали більше зусиль в тренувальному процесі і могли бути конкуренто спроможними, адже наш клуб покладає на них особливі сподівання, головне не опускати руки, тренуватись і ждати свого часу. У їх все ще попереду.