ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-10-301505

АНОНС ФІНАЛУ КУБКУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПАМ'ЯТІ М.Т. УГРАЇЦЬКОГО.

ФК «Авангард» (м. Харків) - ФК «Універ-Динамо» (м. Харків).

02.11.2019. 13:00. м. Люботин. Стадіон «Олімпієць».

У суботу, другого листопада у Люботині на місцевому стадіоні «Олімпієць» визначиться краща кубкова команда Харківської області сезону 2019 року. Обидва фіналісти, харківські «Авангард» та «Універ-Динамо», вдало подолали чвертьфінальний і півфінальний етапи. Авангардівці на шляху до фіналу зуміли здолати опір срібного призера Першої ліги області ізюмського «Крем’янця» (2-1 і 3-2) та вищоліговий ФК «Первомайський» (2-2 і 3-2). У свою чергу динамівці почергово обіграли представників Першої ліги «Газовик» з Донця (3-0 і 5-0), а потім балаклійський «Цементник» (2-0 і 2-1). Цей матч буде дебютним для обох суперників на офіційному рівні, бо команди приймають (приймали) участь у різних турнірах. ФК «Авангард» виступає у Першій лізі Першості України U-19, де зараз займає позицію у групі лідерів (4 перемоги, 1 нічия, 2 поразки при різниці м’ячів 16-5). ФК «Універ-Динамо» став срібним призером Вищої ліги Чемпіонату, вигравши 12 матчів, 5 зігравши у нічию і зазнавши однієї поразки при різниці м’ячів 46-10.

Хто з гравців команд візьме участь у фінальному матчі Кубка? Місце у воротах авангардівців скоріш за все займе новачок команди Караващенко, який минулий сезон провів у молодіжному складі донецького «Шахтаря». Конкуренцію за місце в рамці йому складе 17-ти річний Коваленко – основний кіпер команди у Першості України. Непорушні позиції у захисті у колишнього гравця молодіжного складу ФК «Олександрія» капітана команди Скоріно та юного Потімкова. У зв’язку із дискваліфікацією Шкірі місця в обороні скоріш за все займуть Кістанов, Яшин, Шабалтас або Медяник. Лінію півзахисту складуть Почернін, Резєпов. Голядинець, Журавель та знайомі по виступах у обласних командах Барсуков (екс-«Енергетик») і Бородін (екс-«Маяк»). В атаці надії авангардівців будуть пов’язані з кращим бомбардиром команди у Першості України Блажком (4 голи у 6 зустрічах), колишнім гравцем золочівської «Солідарності» Кузубовим, забивним Глушком і екс-аренівцем Ндукве. Варто відмітити, що переважна більшість гравців «Авангарда» у сезоні 2018 грала у Чемпіонаті області у складі харківського футбольного клубу «Металіст-Юніор». Склад ФК «Універ-Динамо» можна спрогнозувати із стовідсотковою впевненістю. Воротар – Швайченко; захисники – Луценко, Бондаренко, Кучирка; півзахист – Зайчук, Єлоєв, Гнилицький, Лавренов, Омеляненко; дует форвардів – Черченко, Ольховський. Конкуренцію за місце у складі їм складуть кіпер Середнюк, оборонці Новиков і Процюк, гравці середини поля Азізов та Логінов. Найважчий вибір тренерського штабу буде у лінії атаки, де крім Черченка і Ольховського у розпорядженні керманича біло-синіх є ще Дем’янко, Сивоконь, Козлов та Полянський, який на етапі чвертьфіналу вже встиг відзначитися прем’єрним гольовим дублем у матчі з «Газовиком». Інші юні гравці динамівців, хоча і мають вже досвід виступів у біло-синіх футболках, навряд чи попадуть у склад команди на гру, хоча все може статися…

Ще раз повторимося – субота, 02 листопада, 13:00, м. Люботин, стадіон «Олімпієць», фінал Кубку Харківської області пам’яті М. Т. Уграїцького, ФК «Авангард» - ФК «Універ-Динамо», запрошуються усі бажаючі!