ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-10-161152

Матч аматорських команд на рівні професіоналів!

Кубок України під егідою ААФУ  ¼  фіналу. Перший матч.

ФК «Універ-Динамо» ( Харків) – ФК «Вікторія» (Миколаївка. Сумська обл.)  1-1 (0-0).

16 жовтня 2019. 15.00. м. Харків. Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Глядачі – 750.

Поле-4.

T +20.

Арбітр: Садовий Олександр (Кременчук).

Асистенти арбітра: Башкіров Дмитро (Донецька обл.), Попков Віктор (Донецька обл.).

Четвертий арбітр: Щепотьєв Андрій (Харків).

Інспектор – делегат ФФУ: Муравйов Олег (Маріуполь).

ФК «Універ-Динамо» (Харків):  12  І. Швайченко, 22 І.А. Луценко, 2 Д. Бондаренко, 20 Д. Кучирка, 13 С. Лавренов, 8 Д. Гнилицький, 15 І. Омеляненко (7 Т. Азізов, 63), 33 В. Зайчук, 10 Б. Єлоєв (4 Д. Новиков, 83), 11 М. Агапов, 9 Ф. Сивоконь (16 В. Дем’янко, 63).

Запас: 1 О. Середнюк, 3 В. Сластьон, 17 Б. Полянський, 14 М. Логінов.

Тренер: С.В. Сизихін.

ФК «Вікторія» (Миколаївка):  12 Р. Зарубін, 3 С. Ретушняк, 18 О. Яценко, 19 І. Чередніченко, 6 Н. Шевченко, 7 А. Нелін, 4 В. Романенко (8 Д. Гранкін, 39), 5 В. Акімов (16 В. Рябцев, 82), 24 І. Борисенко (2 Д. Ерьоменко, 66), 17 Ю. Цапій (11 В. Черніков, 70), 10 К. Без’язичний (А. Кузьмін, 76).

Запас: 1 М. Зінченко, 14 О. Шимко.

Тренер: А.М. Родіонов.

Голи: Д. Кучірка (70) - К. Без’язичний (55).

Попередження: М. Агапов (26), С. Лавренов (31), Д. Кучирка (75) – А. Нелін (31), Н. Шевченко (64), В. Акімов (75), Д. Ерьоменко (85).

Перед зустріччю тренерський штаб біло-синіх зіткнувся з великими кадровими проблемами – через дискваліфікацію не змогли прийняти участь у грі основні гравці команди: кращий бомбардир останнього чемпіонату області Черченко та найвлучніший форвард команди у цьогорічному всеукраїнському кубковому турнірі Ольховський. У свою чергу для гостей, ростер яких налічує 23 !!!  колишніх гравців професіоналів, таких проблем не існує. Учасник Чемпіонату світу у складі Національної збірної України Яценко, колишні лідери своїх команд прем’єр-ліги та першого дивізіону України Чередніченко, Романенко, Зарубін, Цапій, Нелін та інші. Про що можна казати, коли знайшлося місце лише в запасі для основного у недалекому минулому гравця «Геліоса» та «Металіста -1925» Гранкіна, півзахисника «Металіста» часів М. Маркевича Ерьоменка, екс-луганця Кузьміна та екс-оболонця Рябцева. Мають великий досвід виступів на майстрівському рівні і інші гравці резерву «Вікторії». Потужність складу гостей відображається і на їхніх успішних виступах у Чемпіонаті та Кубку України – шість останніх ігор у цих змаганнях завершилися перемогами «Вікторії» із загальною різницею м’ячів 17-4. На сьомому матчі переможна серія однієї з кращих аматорських команд України обірвалася…

Уся зустріч між футбольними клубами «Універ-Динамо» та «Вікторія» пройшла у рівній, жорсткій чоловічій боротьбі. Суперники почергово брали контроль над ігровою ініціативою, іноді створюючи дуже небезпечні моменти біля воріт опонентів. Перша загроза виникла у володіннях кіпера динамівців Швайченка. На шостій хвилині поєдинку Ігор у блискучому стрибку витягнув м’яч з дев’ятки після удару Акімова. Відповідь динамівців була миттєвою. Кілька небезпечних прострілів з флангу могли завершувати Лавренов, Луценко, двічі Сивоконь. Одного разу після чудових індивідуальних дій у штрафному майданчику новачка харків’ян Агапова і подальшого прострілу лише дивом форварди біло-синіх не встигли за м’ячем. Завершилася перша половина зустрічі обміном моментами: з ударом Кучирки зі стандарту кіпер гостей Зарубін впорався, а після удару форварда «Вікторії» м’яч влучив у поперечину. Дебютна атака динамівців після перерви могла завершуватися взяттям воріт, але з потужним ударом Гнилицького у стрибку впорався Зарубін. На 55 хвилині рахунок у зустрічі було відкрито. Форвард гостей Без’язичний, отримавши передачу у правому куті штрафного майданчика, потужним ударом у ближній         верхній кут воріт Швайченка виводить «Вікторію» уперед 1-0. На протязі наступних п’ятнадцяти хвилин біло-сині безперервно шукали свій шанс біля воріт досвідченого Зарубіна і знайшли його після чергового стандарту. «Домашню заготовку» динамівці виконали на «відмінно». Аут Гнилицького – скидка Лавренова – Кучирка з метру не залишив навіть мінімальних шансів для Зарубіна, 1-1. Окрилені успіхом харків’яни відразу могли змінити паритет на свою користь, але  удар Агапова із близької відстані виявився невлучним. Подальший хід поєдинку говорить лише про одне – захисні побудови команд за своєю якість значно перевищили атакувальні. Рахунок до кінця зустрічі так і не змінився, відтермінувавши питання про переможця протистояння на тиждень. Команда, учасник півфіналу Кубка України серед аматорських команд визначиться у середу, 23 жовтня, у Миколаївці Сумської області. Побажаємо ФК «Універ-Динамо» перемоги і виходу у наступний раунд змагань!