ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-10-03960

ФК «Універ-Динамо» - Віце-чемпіон Харківської області сезону 2019.

На стадіоні «Динамо-Арена» пройшов заключний, чемпіонський матч чемпіонату Харківської області у якому зустрілись дві найсильніші команди регіону! У тому, що це був головний, найпринциповіший та видовищний матч усього чемпіонату не сумнівався ніхто, чому є свідчення того, що «Динамо-Арена» зібрала на своїх щойно зведених трибунах рекордну кількість симпатиків харківського футболу (за попередніми підрахунками близько 1800). Сьогодні у нас можна було побачити усіх: відомих тренерів, діючих футболістів-професіоналів, екс-професіоналів, футбольних функціонерів, президентів футбольних клубів, керівників підприємств, установ та організацій, а також керівництво області!
Не вдаваючись по подробиць матчу, варто визнати, що сьогодні ми не дали бій своєму прямому конкуренту, а переграли його! На жаль прикрий гол, пропущений на 13-й хвилині першого тайму не дав біло-синім шансів на продовження боротьби за найвищі нагороди, а забитого у відповідь не вистачило задля проведення Золотого матчу! Так, шкода, адже саме динамівці ще в першому таймі мали забивати двічі, а на початку другого створивши тиск у першій половині другої 45- ти хвилинки так і не зуміли відновити паритет.
Чемпіонат сезону 2019 року додав нам сил, ми стали сильнішими і досвідченішими, а молоді футболісти додають з кожним тренуванням. Відповідь одна - клуб розвивається у правильному напрямку.
Вітаємо ФК «Вовчанськ» із чемпіонством, все було по справжньому!
Далі буде...