ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-06-281188

Представляємо суперника!

     ФК «Квадро» був заснований у 2008 році. У чемпіонаті Харківської області приймає участь з 2014 року. Найуспішнішими роками в історії команди є 2016 (третє місце у вищій лізі чемпіонату та вихід у півфінал кубка області) та 2017 рік (третє місце у вищій лізі чемпіонату Харківської області). У цей період, в сезоні 2016/17 років, футбольний клуб «Квадро» брав участь в першості України серед аматорів. Результат виступів – сьоме місце у 2 групі. Міжсезоння 2019 року первомайці розпочали з повної зміни складу. Нова команда була створена на основі ФК «Квадро» U-19, учасниці першості України в першій лізі серед юнацьких команд, складеної з вихованців харківського УФК під керівництвом відомого українського фахівця І.М. Панчишина. Першим дорослим турніром молодої команди став Зимовий чемпіонат Харківської області з футболу, де гравці Первомайського своїм блискучим виступом здивували багатьох фахівців і шанувальників футболу. Жодної поразки на всій дистанції першості аж до фіналу. Вирішальний поєдинок з ФК «Універ-Динамо» завершився на користь харків’ян 2-1 та дозволив підопічним І. Панчишина та А. Черняєва стати срібними призерами Зимової першості.

     Чемпіонат Харківської області 2019 року ФК «Квадро» розпочав з трьох поразок від конкурентів у боротьбі за високі місця ФК «Лозова-Панютине», ФК «Зміїв» та ФК «Енергетик». Пояснення невдалого старту є – в цей же час первомайці грали в юнацькій першості України. Там справи у команди йдуть значно краще: Дві великі перемоги над земляками з ФК «Арена» 4-1 та сумською «Барсою» 7-1 та дві поразки в запеклих матчах з ФК «ДВУОР» (Бахмут) 1-3 і 0-1 від найближчого резерву на теперішній час прем'єрлігового СК «Дніпро-1» (Дніпро). Після завершення виступів у всеукраїнських змаганнях справи у «Квадро» пішли значно краще. Перемоги над «Маяком» 2-0, «Солідарністю» 2-0, успіх у «первомайському дербі» 4-0, нічия в матчі з «Ареною» 2-2 дозволили команді наблизитись до медальних місць.

    Орієнтовний основний склад ФК «Квадро»: Гребенюк, Айобамі, Гресько, Воловик, Острік, Приходько, Халютін, Коваленко, Тепляков, Каніщев, Фрунташ.

     Гра між командами ФК «Квадро» (Первомайський) та ФК «Універ-Динамо» (Харків) відбудеться в Харкові, 29 червня о 18.00 на стадіоні ХОВУФКС (м. Харків, Померки 27).