ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-06-151621

Неприємний хлопок по носу...

ФК «Маяк» (м. Валки) -  ФК «Універ-Динамо» (м. Харків) 3-0 (0-0).

15 червня 2019. 18.00. м. Валки. Стадіон ім. Свистунова. Глядачі – 250.

Поле-3. T +27.

Арбітр: Назаров Є. (Харків).

Асистенти арбітра: Бахметьєв А. (Харків), Запорожський А. (Харків).

Інспектор – делегат ХОФФ: Кореньков О. (Харків).

ФК «Маяк» (Валки): 1 О. Шварц  8 О. Великих 5 А. Жиров (21 Д. Колесник, 90+2)  22 А. Маслов 15 В. Голуб 6 Г. Бородін 11 О. Комісаров 14 М. Рєзнік (18 О. Чарковський, 87) 7 В. Василенко (9 Є. Шаповал, 53) 19 О. Шевченко 10 О. Собко.

Запас: 12 К. Строньєв 20 Г. Корсунов 4 М. Решетняк 2 Д. Цимбал.

Тренер: О. В.  Великих.

ФК «Універ-Динамо» (Харків): 12 І. Швайченко, 13 І. Сулаєв, 14 О. Семьонов (19 О. Черченко, 53), 3 В. Процюк, 77 І. Омеляненко (11 В. Ольховський, 69), 2 І. Луценко, 23 С. Лавренов, 9 Д. Кучирка, 6 В. Зайчук, 16 В. Дем’янко, 8 Д. Гнилицький.

Запас: 1 І. Таран 18 А. Пуляєв 17 М. Логінов 10 Г. Кіцила 7 Т. Азізов.

Тренер: С.В. Сизихін.

Голи: В. Голуб (75), Г. Бородін (85), О. Чарковський (90+4).

На 79 хвилині матчу О. Шевченко («Маяк») не реалізував пенальті.

Попередження: М. Рєзнік (21), О. Шевченко (45), Г. Бородін (80) – В. Зайчук (21), І. Луценко (67).

Вилучення: І. Луценко (78) (повторне попередження).

 

ФК «Маяк» м. Валки - дуже незручний суперник для ФК «Універ-Динамо». Кожна зустріч «Маяка» проти біло-синіх - наче останній бій! Повна самовіддача, гранична концентрація та жага до боротьби на кожному клаптику поля! – такою ми завжди бачимо валківських футболістів у матчах з ФК «Універ-Динамо». Взаємовідносини між командами розпочалися минулого сезону двома матчами у чемпіонаті Харківської області. Перша зустріч у Валках принесла велику перемогу господарям 5-1, гра на «Динамо-Арені» більше вдалася біло-синім 3-2. Матч на турнірі Зимової першості області з футболу переможця не виявив – 0-0. Як бачимо, невеличка перевага до цієї ігри в офіційних зустрічах (за рахунок різниці м’ячів) , була на боці господарів поля.

За грою між тріумфаторами минулого сезону (ФК «Маяк» став володарем Кубка Харківської області, а ФК «Універ-Динамо» срібним призером чемпіонату та фіналістом Суперкубку області з футболу) прийшло спостерігати багато місцевих прихильників футболу. Також, вже за звичаєм, на виїзд вболівати за свою команду приїхали вболівальники харків’ян, яки протягом всього матчу «гнали» біло-синіх в наступ на ворота суперника.

Перші хвилини матчу пройшли під диктовку біло-синіх. Кілька кутових у виконанні Гнилицького та Омеляненка, невдала спроба Семьонова вийти віч-на-віч з воротарем по правому флангу, заблокований захисником удар Гнилицького з кута карного майданчика. Завершив стартовий спурт гостей небезпечний розіграш стандарту на шостій хвилині. Після подачі кутового м’яч «заметушився» біля воріт «Маяка», але в сутичці біля воріт найрозторопнішим виявився голкіпер господарів Шварц. Після цього епізоду глядачі спостерігали більш рівну гру. Були моменти як у господарів  так і у гостей , але великої небезпеки вони не несли. Самий найреальніший шанс змінити нулі на табло виник на 41 хвилині матчу – чудову передачу з лівого флангу від Зайчука мав завершувати Дем’янко,  але з його потужним ударом під поперечину блискуче впорався Шварц. А далі  був другий тайм, на який вийшли тільки футболісти «Маяка». На жаль традиційна «затримка в роздягальні» після перерви затягнулася аж до фінального свистка арбітру… Моменти біля воріт Ігоря Швайченка виникали із завидною постійністю та, як кажуть, гол назрівав. Фатальною для біло-синіх стала 75 хвилина. Обрізкою біля свого карного майданчика півзахисника «Універ – Динамо» результативно скористався Рєзнік. В наступній атаці господарів м’яч після удару гравця «Маяка» влучив у захисника гостей Луценка,  вердикт головного судді  Назарова був незрозумілим, але  безжальним для ФК «Універ-Динамо» - червона картка для капітана та одинадцятиметровий штрафний удар. Воротар харків’ян блискуче справився як з «вироком» арбітру, так і з намаганням відправити смугастого до сітки після добивання. У меншості гості супротиву вже не надавали. Ще два голи під завісу матчу у виконанні господарів стали логічним підбиттям підсумків цього двобою. Гарний урок налаштування на бій дали гравцям «Універ – Динамо» футболісти валківського «Маяку»! Буває, не йде гра; буває суперник майстерніше та сміливіше… Але, коли дивишся, як сорокаоднорічний Маслов «риє землю» на всіх ділянках футбольного поля, не шкодуючи сил та власного здоров’я, а в той же час деякі двадцятирічні гравці  інертністю та млявістю показують своє відношення до гри, підсумок протистояння  стає зрозумілим ще за довго до фінального свистка арбітру…