ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-05-301285

Представляємо суперника!

Цієї суботи на «біло-синіх» чекає дуже відповідальний виїзд – гра з одним з лідерів вищої ліги чемпіонату Харківської області з футболу, а саме: солоницівським «Енергетиком». Команди між собою в офіційних турнірах зустрічались п’ять разів: позаминулого сезону в обох зустрічах була зафіксована нічия з однаковим рахунком 1-1, минулий сезон приніс харків’янам дві перемоги з переконливими рахунками 4-1вдома і 4-0 на виїзді. В рамках Зимової першості Харківської області «енергетики» зустрічалися з дублем «біло-синіх», командою «Універ-Динамо-2» і тут гра завершилася теж перемогою харків’ян 3-2, але розвиток подій на полі був цікавим. На двадцятій хвилині зустрічі динамівці поступались 0:2 внаслідок дублю колишнього гравця запорізького «Металурга» Кателіна, здалося, господарям не уникнути нищівної поразки…Але наприкінці першого тайму резервісти скоротили відставання (Бортник), а в другому здійснити вражаючий камбек – спочатку зрівняли рахунок (Пуляєв), а наприкінці зустрічі взагалі вийшли вперед (Кіцила)! Загалом цей турнір став головним етапом підготовки до чемпіонату області.

Незмінним наставником останніх років солоницівського «Енергетика» є відмінний у минулому гравець Є.М. Назаров, якому допомагає в керуванні колективом не менш відомий В.С. Харченко. Під час зимового міжсезоння в команді відбулися значні зміни. Серед поповнення слід відзначити екс-гравця ФК «Кобри» Р. Бондаренко, в «кишені» якого є кілька чемпіонських нагород першості області в складах куп’янського «Локомотива» та зачепилівського «Колосу». Захисника Б. Рудюка, який за свою ігрову кар’єру встиг пограти у чемпіонаті Словаччини, Білорусі та за молодіжні склади команд Прем’єр ліги такі як «Зоря», «Таврія» та «Сталь». В «Енергетик» він потрапив з першолігового «Металіст - 1925», з яким проходив передсезонну підготовку. Д. Барсуков і В. Христинюк в минулому сезоні грали за «Металіст-Юніор», в аматорських змаганнях «засвітилися» молоді Я. Бара, Д. Гацько та В. Дойчев. Втрати є теж: захисник О. Олійник завершив виступи в команді, півзахисник Р. Бідненко поповнив склад ФК «Зміїв», форварди А. Іванов та К. Угбоая перейшли відповідно до ФК «Вовчанськ» та ФК «Солідарність».

Як і ФК «Універ-Динамо», ФК «Енергетик» ставить перед собою найвищі цілі в чемпіонаті, тому матч, який відбудеться на стадіоні «Енергетик» у Солоницівці першого червня о 17.00 очікується з підвищеною увагою!