ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-04-121175

ФК «Універ-Динамо-2» - бронзовий призер Зимового чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорів сезону 2019 року!

Молода, амбітна та потужна! Так можна охарактеризувати команду «УФК U-17» (м. Харків). Результати групового етапу зимової першості області є цьому підтвердженням. Перше місце в групі. Двадцять забитих м’ячів у семи матчах протягом турніру – найкращий результат серед всіх команд чемпіонату! Кращими бомбардирами чемпіонату стали М.Багачанський, Г.Кігурадзе та К.Логвіненко. Чудова гра в півфіналі з першою командою ФК «Універ-Динамо», який, хоч і програли 2-4, але все одно заслужили на відзнаку.
...
В матчі за третє місце доля знову звела із представником ХНУВС, повторно дві команди групи «Б» зустрілись, але вже цього разу у очному поєдинку за бронзу. Гру краще розпочали футболісти ФК «Універ-Динамо-2». Штурм воріт суперників вони двічі завершили результативно. На шостій та десятій хвилинах дублем у складі біло-синіх відзначився Гліб Кіцила. 2:0 – непоганий гандикап у два м’ячі, але попереду ще майже вся гра і молоді гравці УФК зупинятись не будуть впродовж двох таймів, більше того по очах юних футболістів було видно, що їх може вистачити і на додатковий час і ще на одну гру. На 26 хвилині суперник відквитав один м’яч і рахунок скоротився до мінімальної преваги динамівців. В другій половині другого тайму молодь УФК щільно притисла нашу команду до власних воріт, але розумна гра в захисті не дозволила супернику зрівняти рахунок. На останніх хвилинах суперник влаштував справжній штурм воріт резервістів Універ-Динамо, у яких вже можна сказати «закінчилися патрони», але він теж позитивного результату не приніс – рахунок залишився незмінним 2:1 на користь дублюючого складу біло-синіх. 
Отже, перемога і бронзові нагороди зимової першості Харківської області з футболу в «кишені» команди ФК «Універ-Динамо-2», з чим ми їх і вітаємо!!!