ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-02-241333

Сергій Сизихін: «Здійснюючи підготовку команди і приймаючи участь в Зимовій першості області, ми переслідуємо декілька цілей».

Сергій Сизихін: «Здійснюючи підготовку команди і приймаючи участь в Зимовій першості області, ми переслідуємо декілька цілей».

Після другого туру зимового чемпіонату області, де наші обидві команди розписали «мирові» нічиї з ФК «Квадро» і ФК «Крем'янець», керівництво клубної прес-служби поспілкувалося з головним тренером.

1) І так, Сергіє Валерійовичу, чого не вистачило щоб перемогти у сьогоднішньому першому матчі?

У всіх турнірах де ми беремо участь, завжди перед собою ставимо завданням - здобуття перемоги! Приймаючи участь в Зимовій першості ми переслідуємо відразу декілька цілей серед яких є підготовка до чемпіонату, перегляд потенційних новачків, награвання тактичних схем тощо! На даний момент в цей період підготовки основним є фізичний стан гравців! Чому ми і приділяємо особливу увагу, а саме: працюємо в тренажерному залі, виконуємо бігову роботу також кілька тренувань провели з м'ячем! Тому провівши дві гри в зимовій першості зіткнулися з проблемою тактичного характеру гравців на полі! Плюс нові гравці і ротація складу не дозволили нам задовольнятися перемогами!

2) З огляду на це, вже мабуть зроблені якісь перші висновки, адже команда майже впродовж місяця, як розпочала тренувальний процес.

Звичайно ж робимо певні висновки. Для того щоб нікого не пропустити і перевірити усіх в ділі ми заявили дві команди на Зимову першість. В період підготовки будемо експериментувати, адже маючи своє поле ми спокійно можемо собі це дозволити. Часу достатньо і з огляду на це, хтось буде грати в одній команді хтось в іншій, з кимось взагалі будемо прощатися! Ці ігри були дуже інформативними! Ми команда - яка за потенціалом сильніше наших апонентів, але бажання я не у всіх побачив! Не побачив також, що деякі гравці готові боротися за місце в складі і битися за золоті медалі в складі нашої команди – з такими нам не по дорозі! Перш за все потрібно любити футбол, а не себе у футболі! Це каторжна праця! Дрібниць не буває, потрібно видавлювати з себе максимум!

3) Що можете сказати, та чи задоволені Ви грою команди яка підсилена гравцями основи, але виступає в групі «Б»?

Так, я задоволений хлопцями,які виступають в групі «Б» чемпіонату і перш за все їх відношенням! Їм довелося грати так би мовити з чистого аркуша, і не буду переходити на персоналії, але в деяких я бачу потенціал і гарні ігрові якості! Можна просидіти в запасі у групі «А», а можна відпрацювати два тайми і розкрити себе на повну у іншій групі, ось їм і випав такій шанс. Їм є що доказувати, будемо їх розвивати! До того ж вони майже дві гри виграли, в останній пропустили за 30 секунд до кінця, а в першій взагалі не зупинились і проявили характер, відігравшись із 0:2 на 3:2.

4) Кого вже можете виділити з нових гравців?

Я не хотів би когось зараз виділяти з новачків! Тим більше, що поки ми збираємо про них інформацію! Це тонкий процес і я не став би форсувати події! Будемо виправляти турнірне становище в зимовій першості і радувати наших вболівальників!