ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-01-291290

В понеділок 28 січня «Динамівці» зібрались на своїй базі «Динамо-Арена»...

В понеділок 28 січня «Динамівці» зібрались на своїй базі «Динамо-Арена», де провели перше тренування у 2019 році. Про найближчі плани, систему підготовки та саму команду у нашій першій публікації нового сезону...

Про найближчі плани:

За словами головного тренера команди Сергія Сизихіна, важливим  завданням на даному етапі є  закладення  фундаменту  фізичної готовності на сезон. Приведення  до загального вигляду усіх фізичних показників гравців, адже було достатньо часу для того, щоб всі  відпочили, набралися сил, саме тому  основна задача не форсувати підготовку, а планомірно  підводити гравців до нового сезону.

Про систему підготовки:

До 17 лютого команда працюватиме в одноразовому режимі. Тренування відбуватимуться три рази на тиждень, зокрема заплановані на понеділок, середу та п’ятницю, хоча можливі зміни у графіку. В самому тренувальному процесі буде використовуватись тренажерний зал та бігова робота, а також не буде забуватись про безпосередню роботу з м’ячем. Тренувальний процес загалом буде присвячений лише покращенню фізичних показників.

Про турніри та контрольні матчі:

Приймемо участь у Зимовому чемпіонаті Харківської області двома командами, це основний склад і дублюючий, власне дублюючий склад буде формуватись для участі в чемпіонаті м. Харкова. Також планується в березні Кубок за участю аматорських команд Сумської, Дніпровської, Донецької, Запорізької, Полтавської областей.

Про склад команди, підсилення та новачків:

Нові гравці дійсно в команді будуть. Нам потрібна «свіжа кров». Плануємо підсилитись, як молодими гравцями, так і досвідченими. Поки, що конкретної домовленості з ними немає. Будемо дивитися кожного особисто через ігри, якраз для цього і візьмемо участь у Зимовій першості двома складами. Наша ціль це не набір, а відбір точно по позиціям для того, щоб ми мали на кожній позиції по два гравці задля створення конкуренції на цих позиціях і щоб ці гравці жили всім серцем нашою командою і віддавали себе повністю тим цілям, які перед нами стоять.

Про розвиток інфраструктури клубу завдання та плани:

На даному етапі у нас є все своє для повноцінної підготовки команди. Нашу базу використовують професійні команди для підготовки до участі у весняній частині Чемпіонату України. Саме головне - це футбольне поле, також у нашому розпорядженні тренажерний зал, поруч м’який (борцівський зал) для занять на координацію та інших різних вправ, за декілька днів запрацює лазня. Вирішуються питання із одним із наших спонсорів, щодо автоперевезення команди на сезон 2019 року, також вирішуємо ще ряд організаційних питань. Все розвивається почергово, поступово, немає жодних форсувань. З огляду на власні можливості, завдання перед клубом будуть поставлені перед самим початком Чемпіонату.