ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2018-11-101366

ФК «Універ-Динамо» - Віце-чемпіон Харківської області з футболу 2018 року!!!

До важливої гри із ФК «Люботин» підопічні Сергія Сизихіна підійшли із максимальною концентрацією та самовіддачею, незважаючи на солідний гандикап відриву у шість очок. З перших хвилин гри на полі стадіону «Олімпієць» у м. Люботин розгорілась безкомпромісна боротьба – господарів для тріумфу у завоюванні срібних нагород віртуально влаштовувала лише перемога, гостям достатньо було лише нічиєї, задля того, щоб вирішити долю «срібла» вже сьогодні. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі із невеликою перевагою біло-синіх, які не грали на утримання результату, а навпаки демонстрували відкритий футбол із небезпечними контр-випадами та забіганнями. Погода не сприяла, вологість повітря та густий туман заважали обом командам показувати на газоні Олімпійця свої найкращі футбольні навички. В мінус першого тайму можна також записати заміну хавбека біло-синіх Костянтина Рудя, який отримав ушкодження і вимушено залишив поле – у свою чергу, вийшовши на поле, своїм шансом скористатись зміг Вадим Зинов’єв. Наприкінці першої 45-ти хвилинки гості вийшли у здавалось вигідну та зручну для себе позицію аби відкрити рахунок у зустрічі, але після завершального пострілу Черченка м’яч зрадницьки поцілував стійку. 
Початок другого тайму динамівцям дався значно легше, адже вже на перших його хвилинах головний арбітр матчу Ярослав Поважний вказав на центр поля – від авто-голу господарів врятував голкіпер, але захисник гостей Ігор Луценко вдало зіграв на добиванні після розіграшу кутового. За якихось п’ять хвилин захист Люботина знову «тріснув» - Ібех Соммі, накрутивши декількох гравців суперника, віддав у дотик на Зинов’єва, якому із зручної позиції сам на сам, залишалось лише не поцілити у воротаря – 0:2. Черговий контр-випад і третій гол за декілька хвилин мав забивати Черченко, але «сфера» просвистіла в декількох сантиметрах над поперечиною воріт люботинців. З часом господарі вирівняли гру і заробили декілька небезпечних стандартів поблизу воріт, але всі вони в площину воріт навіть не потрапили, цього дня виконання стандартів з боку господарів поля бажало кращого. Тренери команд провели декілька замін, у свою чергу Сергій Сизихін випустив на поле Бондаренка та Шатраву. Основний час зустрічі спливав не на користь гравців у синій формі, хоча на останніх хвилинах вони були близькими до того, щоб відквитати один м’яч та забити гол престижу, але рахунок залишився незмінним 0:2. 
Динамівці у безкомпромісній дуелі тріумфують над ФК «Люботин», збільшуючи відрив до дев’яти балів та за тур до завершення чемпіонату стають срібними призерами Чемпіонату Харківської області з футболу сезону 2018 року. Керівництво клубу, тренерський штаб та гравці дякують усім хто вірив у команду та доклав максимум зусиль для достойного її виступу у цьому році. (2017 рік: - 11-те місце, 2018 рік: - 2-ге місце) МИ НЕ ЗУПИНИМОСЬ НА ДОСЯГНУТОМУ!!! НАЙЦІКАВІШЕ ПОПЕРЕДУ РАЗОМ З НАМИ У 2019 РОЦІ!!! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!