ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-12-04690

Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко підбив підсумки виступів футбольного клубу Універ-Динамо у сезоні 2021 року.

2021-й рік запам’ятається, як один із найуспішніших в історії нашого  клубу, адже команда виграла наші «Олімпійські ігри» - Кубок МВС України, оформила «Золотий дубль» ставши Чемпіоном та  Володарем Кубку Харківської області та підтвердила статус Чемпіона міста Харкова. 

Ректор подякував тренерському штабу та гравцям команди за відношення до улюбленої справи, за відданість та патріотизм  та запевнив, що у наступному сезоні перед клубом будуть ставитись нові цілі та завдання. Водночас Валерій Васильович наголосив, що заняття футболом не повинно заважати якісному навчанню, а знання отримані в університеті обов’язково стануть в нагоді у дорослому житті. 

У свою чергу гравці команди подякували Ректору за створення сприятливих умов для навчання та заняття улюбленим видом спорту і подарували йому на згадку чемпіонську футболку. 

Є лише одне місце, яке нас задовольнить - це Перше місце!!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

#ХНУВС#Футбол#МВС#Харків#Чемпіонат#ХНУВС#FCUD#МВС#УКРАЇНА#FCUD#ЗВОМВС#
#Жити футболом 
#Дихати футболом 
#Любити футбол 
#Думати про футбол