ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2021-07-29624

ФК «Універ-Динамо» - Чемпіон м. Харкова сезону 2020-2021рр.

Вітаємо нашу команду, яка за тур до завершення чемпіонату міста Харкова, після перемоги над ФК «Слот», вдруге поспіль виборола собі Золоті нагороди !

Варто відмітити, що в чемпіонаті міста Харкова приймало участь 16 аматорських команд, а самі змагання проходили за системою осінь-весна. Осіння частина чемпіонату була по справжньому цікавою і напруженою, проте на зимову перерву наша команда пішла очолюючи турнірну таблицю. Перше місце утрималося і до кінця чемпіонату. Основний конкурент змагань ФК «Агромол» Харків був переможений нашою командою у двох колах - у першому колі 3:0 та 1:0 у другому. Посилаючись на регламент про проведення чемпіонату з футболу, саме цей результат на даний час достроково зняв усі запитання відносно Чемпіона міста і заключна гра із командою ДКІ-Хладік вже нічого не вирішує.

В підсумку:

1. ФК «Універ-Динамо».

2. ФК «Агромол».

А от за третє місце ще поборються футбольні колективи Анкар та ХНУРЕ.

Також варто відмітити, що в чемпіонаті м. Харкова грав у основному дублюючий склад клубу, хоча на основні матчі із прямими конкурентами були задіяні і гравці основного складу команди.

Досить цікавим є той факт, що у середині другого кола, наша команда лідирувала із солідним гандикапом у 11 очок, але якимось чином примудрилася декілька разів зіграти у нічию та навіть раз програти. Але створивши самі собі проблеми - самі із них і «вилізли»!

Ще раз вітаємо керівництво, тренерів та гравців клубу із Чемпіонством !!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ !!!