ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-10-04853

ФК «Універ-Динамо» - Чемпіон Харківської області сезону 2020 року (Вища ліга).

ФК «Лозова-Панютине» (Лозова) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 2-1.

03.10.2020; 16.00; м. Лозова; Стадіон «Локомотив».

Арбітри: Афанасьєв.

Асистенти арбітра: Запоріжський, Дещенко.

Інспектор: Воргуль.

«Лозова-Панютине»: Мурга, Гресько, Басанець, Солодовник, Кибенко, Карпенко (Семиволос, 85), Шеншин (Меркулов, 42), Череватенко, Шатрава, Сухомлин, Гребенюк (сластінов, 57).

 «Універ-Динамо»: Маник, Луценко, Процюк, Самчук, Азізов (Бондаренко, 82), Гнилицький (Вербицький, 78), Омеляненко, Єлоєв (Новиков, 78), Татьков (Гудзь, 55), Дем’янко (Сивоконь, 78), Жук.

Голи: Шатрава (52-пен), Меркулов (78) – Луценко (21-пен).

Попередження: Гресько (21), Кибенко (69) – Самчук (42), Луценко (50), Гудзь (59).

За три тури до завершення чемпіонату динамівці стають достроковими чемпіонами найвищого футбольного чемпіонату регіону.  

Маючи солідний гандикап у турнірній таблиці  динамівці у незвичній для себе манері провели чергову гру. З перших хвилин на поле вийшли Азізов, Татьков, Жук, вперше після ушкодження в рамці воріт діяв Манік. 

Перша половина гри була за біло-синіми, а вже в другому таймі більш ефективніше діяли господарі поля. Спочатку вони з одинадцятиметрового відновили паритет на табло, а за 15 хвилин до закінчення матчу після чергової помилки нашого кіпера вийшли вперед. Ця перемога внесла інтригу в боротьбу за призові місця чемпіонату - відразу три команди у останніх трьох турах вирішуватимуть, хто буде срібним призером, а хто отримає бронзу Вищої ліги. 

ФК «Універ-Динамо» дякує усім командам за сезон та бажає їм міцного здоров’я! Поставленні керівництвом клубу завдання на чемпіонат 2020 - виконані достроково!  

Це історична подія, особливе досягнення  для Харківського національного університету внутрішніх справ МВС України! Вперше єдина відомча команда FC UNIVER DYNAMO, яка приймає участь у чемпіонаті області завойовує Золоті нагороди!!!