ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-08-091150

ФК «Універ-Динамо» (Харків) – ФК «Енергетик» (Солоницівка) 4-1.

08.08.2020; 18.00; м. Харків; Стадіон НТК «Динамо-Арена».

Арбітри: Кофанов, Сагайдачний, Павлов Д.

Інспектор: Церковний.

«Універ-Динамо»: Швайченко, Процюк (Бондаренко, 65), Луценко, Самчук, Гнилицький, Лавренов (Кучірка, 87), Омеляненко, Єлоєв (Татьков, 68), Зайчук (Гудзь, 68) , Дем’янко, Кабан (Ольховський, 68).

«Енергетик»: Сойко, Христинюк (Яцюк, 72), Тарасов, Ярошенко, Кононихін, Воробйов, Логінов, Бондаренко, Магзарні, Фоменко (Огенеківе, 80), Конджі (Бара, 80).

Голи: Самчук, 24; Луценко, 66; Ольховський, 85; Омеляненко, 88.

Попередження: Дем'янко, 11; Омеляненко, 60; Лавренов, 81; Бондаренко, 90+2 - Кононихін, 63; Сойко, 75; Воробйов, 86. 

 

«Універ-

Динамо»

 

«Енергетик»

4

Забиті голи

1

14

Ударів по воротах

9

9

З них в ствір воріт

2

5

З них мимо воріт

7

0

З них в каркас воріт

0

5

Кутові

3

1

Офсайди

1

4

Попередження

3

 

У восьмому турі чемпіонату Харківської області з футболу у Вищій лізі динамівці зустрічалися зі старожилами обласних змагань футбольним клубом «Енергетик» (Солоницівка). Наш суперник не дуже вдало розпочав сезон, маючи у своєму багажі лише шість очок після семи турів, але перемога у минулому турі над непоступливим ФК «Богодухів» повинна була додати енергетикам психологічної впевненості та моральних сил на зустріч з біло-синіми. Ця обставина, а також наявність у складі «Енергетика» великої кількості гравців з досвідом виступів на професійному рівні (є навіть футболісти, які свого часу одягали жовто-блакитні футболки молодіжної збірної нашої держави) зумовлювали непростий характер поєдинку, долю якого повинна була вирішити не тільки вища майстерність і повна самовіддача, але й грамотна тактична побудова моделі гри. Тренерський штаб на чолі із Сергієм Сизихіним обрав вдалу командну тактику на гру і зумів донести до хлопців свої напрацювання, а гравці нашої команди у свою чергу повністю впоралися із поставленими перед ними завданнями!

Шалений супротив від суперника сюрпризом для біло-синіх не став. Практично усі команди на гру з лідером обласного чемпіонату налаштовуються, як на останній бій! Тренерський штаб та гравці добре розуміли, що по такій грі лише раціональне використання гольових можливостей та повна концентрація при захисних діях можуть позитивно вирішити долю переможного результату. Що до другого пункту, то біло-сині практично повністю впоралися із поставленими перед ними завданням. Лише два удари у ствір воріт за весь матч спроміглися організувати гравці «Енергетика» і, як не прикро, перший же з них на 50 хвилині завершився результативно і дозволив суперникам на деякий час зрівняти рахунок. А відкрив лік голам у зустрічі захисник динамівців Самчук, який вдало зіграв на добиванні після удару зі стандарту від Гнилицького. Став Даніїл і співавтором другого голу у ворота суперника. Його флангова передача у центр карного майданчика виявилася не тільки ефектною, але й ефективною! Майстер гри на «другому поверсі» Ігор Луценко на досвіді розібрався зі своїми опікунами і головою відправив сферу точнісінько у кут воріт футболістів Солоницівки. Ну а далі традиційний по останніх матчах сюжет перебігу подій на полі у другій половині другого тайму. Усі заміни від Сергія Сизихіна виявилися «у точку»! Гудзь та Татьков значно активізували гру на флангах. Ольховський своїми активними діями на вістрі атаки змусив працювати на повну потужність захисників «Енергетика», чим надав можливість (простір) для продуктивних дій у півзахисті Омеляненку та Гнилицькому. «Пожари», які стали виникати у володіннях кіпера енергетиків Сойка, привели до логічного вирішення ситуації на 85 хвилині зустрічі. Комбінаційні дії Гнилицького та Гудзя на правому фланзі завершилися націленим прострілом на набігаючого Ольховського, який майстерно завершив красиву комбінацію ударом у падінні з лінії воротарського майданчика. Фінальну крапку у матчі поставив Омеляненко, встановивши підсумковий рахунок 4-1 на користь футбольного клубу «Універ-Динамо»!

Динамівцям до фінішу першого кола залишилося провести одну гру у Валках проти місцевого «Маяка». Побажаємо біло-синім досягти переможного результату і у гарному настрої відправитися на двотижневі канікули! Ну а суперникам із «Енергетика» дякуємо за змістовну гру. Якщо з таким настроєм команда буде грати і надалі, то повернення до чільної лідируючої групи для футболістів Солоницівки буде питанням часу!