ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-08-031091

Динамівці зміцнюють лідерство!

ФК «Первомайський» (Первомайський) - ФК «Універ-Динамо» (Харків) 1-3.

01.08.2020; 17.00; м. Первомайський; Стадіон «Колос».

Арбітри: Труханов, Холодинський, Демченко.

Інспектор: Беккер.

«Універ-Динамо»: Швайченко, Бондаренко (Самчук, 89), Луценко, Процюк, Гнилицький (Ольховський, 87), Лавренов, Омеляненко (Зайчук, 65), Єлоєв (Кучірка, 67), Гудзь, Кабан (Татьков, 84), 86), Дем’янко (Азізов, 87).

«Первомайський»: Путренко, Білан, Хрипунов, Бондар (Лисенко, 79), Кириченко (Стрельников, 69), Чуніховський, Фатій, Котляренко (Фрусович, 65), Ковальов (Басов, 58), Кузнецов, Солоп.

Голи: Солоп, 49 - Кабан, 28; Дем'янко, 57; Процюк, 88.

На 64 хвилині Солоп ФК «Первомайський» не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Стрельніков, 80; Чуніховський, 90 - Кабан, 37. 

 

«Первомайський»

 

«Універ-Динамо»

1

Забиті голи

3

12

Ударів по воротах

19

7

З них ударів в ствір

10

0

З них ударів в каркас

0

3

Кутові

4

1

Офсайди

4

2

Попередження

1

 

Дебютна чверть першої половини зустрічі пройшла під знаком «знайомства» динамівців зі своїми суперниками. Жорстка боротьба за домінування у власній «зоні відповідальності» стала наслідком відповідного настрою гравців обох команд на звітну зустріч. Як наслідок – обмаль небезпеки біля воріт суперників. Перші ж вилазки у володіння кіпера первомайців могли завершуватися результативно. Лавренов, Гнилицький, Дем’янко та Гудзь зручні нагоди змарнували, а ось юний Кабан своїм шансом скористався сповна. Данило з льоту із лінії карного майданчика відправив сферу точнісінько у кут воріт господарів поля. Через лічені хвилини мав подвоювати (потроювати) перевагу своїх товаришів Дем’янко. Два чисті виходи на побачення з Путренком завершилися безрезультатно. «Холодний душ» у вигляді голу форварда господарів поля Солопа здавався нелогічним, але справедливим завершенням гольової активності обох суперників. Правило «Не забиваєш ти, забивають тобі» ще ні хто не відміняв! До честі динамівців, цей гол не зміг вибити їх з колії. Пройшло лише сім хвилин і шальки терезів знову схилилися на бік динамівців. Єлоєв на правому фланзі «накрутив» двох опонентів і віддав зручну флангову передачу на дальню стійку. Чергувавший там Кабан головою скинув м’яч у центр воротарського майданчика на набігаючого Дем’янка. Шансів Путренку Віктор не залишив, 2-1! На емоціях наш форвард – бомбардир відразу міг забивати і третій м’яч. Вдало оминувши «офсайдну пастку», Дем’янко у повній самоті вибігав віч-на-віч з кіпером первомайців, але незрозуміла фіксація положення «по за грою» боковим арбітром (крім находження під час передачі перед захисниками Віктор до того ще й вибігав зі своєї половини поля!) завадила біло-синім збільшити перевагу у рахунку, а ще через кілька хвилин стався епізод, який міг зробити цю помилку арбітру фатальною. На 64 хвилині у ворота «Універ-Динамо» був призначений пенальті. Автор першого голу Солоп пробив на силу у самий кут воріт, як кажуть - «без шансів для воротаря». Але цей вислів ні для Швайченка! Блискавичний сейв Ігоря врятував команду від великих неприємностей і надихнув партнерів на подальші успішні атакувальні дії. Тут слід відмітити конструктивні дії біло-синіх при організації атак. Для наших форвардів створювалися зручні умови для результативного завершення комбінацій, та й самі нападники (Кабан та Дем’янко) вдало маневрували і обирали для себе «забійні» позиції. Посприяли такому розвитку подій і вдалі заміни: Татьков, Зайчук, Кучірка та Ольховський додали швидкості розвитку атак, ось тільки гол відбувся лише один. Захисник Процюк результативно підключився до атаки і після флангового прострілу ногою підрізав смугастого у дальній кут воріт. Цей гол відбувся за дві хвилини до завершення матчу, але міг бути далеко не останнім… Два майстерні стандарти у виконанні Татькова лише дивом не завершили результативно Лавренов та дебютант команди Самчук, залишивши цифри (3-1) на табло первомайського стадіону «Колос» незмінними.

Перемога дозволила динамівцям ще більш закріпити своє лідерство у Вищій лізі чемпіонату Харківської області з футболу, тепер перевага над найближчими конкурентами дорівнює вже п’яти очкам. У наступному турі на біло-синіх чекає дуже важке протистояння з футбольним клубом «Енергетик» (Солоницівка). Побажаємо нашим хлопцям успішної гри та перемоги!