ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2020-02-131025

Представляємо суперника!

У суботу, 15 лютого, перша та друга команди футбольного клубу Харківського національного університету внутрішніх справ стартують у турнірі Зимової першості Харківської області з футболу. Тріумфатор минулого розіграшу, ФК «Універ-Динамо», на стадіоні НТК «Динамо-Арена» о 11.00 зустрінеться з балаклійським «Цементником». Гості сезон 2019 року провели у Першій лізі обласного футболу. Весь час команда намагалася втрутитися у боротьбу за нагороди першолігових змагань, але досвід суперників зіграв основну роль у визначенні підсумкового четвертого місця балаклійців. Не дивлячись на те, що «Універ-Динамо» та «Цементник» грали у різних лігах, наприкінці минулого сезону вони все ж зустрілися між собою на офіційному рівні. Матчі відбулися у рамках півфіналу розіграшу Кубку Харківськоі області пам’яті М. Т. Уграїцького і завершилися хоч і прогнозованими, але дуже важкими перемогами динамівців (2-0 та 2-1). Практично усі основні безпосередні учасники тих матчів у складі гостей і зараз присутні (не має тільки гравців атакувальної лінії Мандея та Зорі) у заявці команди. Є і новачки. За клуби Вищої ліги Харківської області ФК «Зміїв» та «Маяк» виступали Забурдайло, Холодний і Жиров. Панкратов (екс-«Крем’янець»), Богуненко і Качан (обидва з «Газовика») прийшли до команди з Першої ліги. Робимо висновок – «Цементник» став сильнішим, а враховуючі напруження минулорічного кубкового протистояння, матч буде видовищним!

ФК «Універ-Динамо-2», бронзовий призер Зимової першості 2019, свій стартовий поєдинок проведе на 3 години пізніше (15 лютого о 14.00). Місце зустрічі – стадіон НТК «Динамо-Арена». Для нашого суперника, футбольного клубу УФК U-17 цей поєдинок буде носити дуже принциповий характер! Рік тому, у матчі за третє місце першості дублери біло-синіх у драматичному двобої зуміли одержати «медальну» для себе перемогу з рахунком 2-1. Єдиний мінус для футбольного клубу УФК – гравців, які пам’ятають перипетії бронзового фіналу, в команді не залишилося. Річ у тім, що команда в турнірі грає випускним роком (торік був 2002 р.н.). Хлопці 2003 року не мають великого досвіду виступів у дорослих турнірах, але не все так просто… Всі гравці під «прапором» ФК «Олімпік-УФК» сезон 2019-20 проводять у Вищій лізі чемпіонату України у категорії U-17, де їхніми суперниками виступають юнацькі команди таких клубів, як «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), «Ворскла» (Полтава) та інші, в складах яких є гравці, які вже заявлені за команди Прем’єр-ліги! Тож суперник наших хлопців, хоча і молодий, але не простий.

Ще раз нагадуємо, субота, 15 лютого, стадіон НТК «Динамо-Арена», 11.00 – ФК «Універ-Динамо» (Харків) - ФК «Цементник» (Балаклія); 14.00 – ФК «Універ-Динамо-2» (Харків) – ФК «УФК U-17» (Харків). Запрошуємо усіх бажаючих!